forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilknytning af bilag

0

Mit forslag begynder med et spørgsmål, idet jeg ikke kender alle kringelkroge i e-conomic...

Er det muligt at tilknytte én eller flere bilag til en transaktion EFTER denne transaktion er blevet posteret og bogført i e-conomic?

Jeg brugere en eksterne bogholder, der ikke nødvendigvis sidder med de korrekte indskannede bilag på det tidspunkt hun laver posteringen - jeg vil ikke forsinke hendes arbejdsgang, men samtidig er det irriterende, at opdage efter posterne er blevet bogført, at de bilag som jeg møjsommeligt har ordnede og indskannede ikke er blevet tilknyttet.

Jeg vil gerne have, at alle transaktioner - til hvilke der findes et indskannede bilag - får disse tilknyttet - ikke kun af hensyn til det regnskabstekniske, men også fordi jeg - flere år i fremtiden - vil have bruge for at kunne slå op på tidligere transaktioner for at finde ud af, hvem jeg tidligere har købte visse tinge fra, og til hvilken pris. Jo - denne information kunne findes andre steder i firmaet, men det er jo oplagt at begynde i e-conomic - også fordi jeg i de fleste tilfælde bare kan huske leverandøren og tidspunktet.

Jeg kan ikke se nogle regnskabstekniske grunde til, at det ikke skulle være muligt at tilknytte et eller flere bilag og relevante dokumenter til en transaktion efter den er blevet posteret - her er der kun tale om en database link og ikke en decideret ændring af den posteret data.

Der vil også være mange tilfælde, hvor det bliver nemmere for mig selv at lave disse tilknytninger, frem for at betale en anden til at gøre det - også således at jeg kan gøre det på et tidspunkt, der passer mig, uden at forsinke bogholderi processen. Det kan også være, at der til en enkelte transaktion findes flere bilag, hvoraf kun den ene er afregnskabstekniske betydning, men hvor de andre dokumenter er relevant for mig. Et godt eksempel her er online køb, hvor man betaler v.h.a. f.eks PayPal, hvis kvittering udgør en gyldige bilag for regnskabet, men hvor andre dokumenter - såsom leverandørens faktura, der sendes med, indeholder andre oplysninger som jeg gerne vil opbevare i tilknytning til de øvrige data omkring denne transaktion.

Kan dette lade sig gøre?

spurgt 23 Aug, 2012 i Spørgsmål » Indscanning af channel6dk (2,190 points)
opdateret 29 Aug, 2013 af janklitsgaard

4 Svar

24-08-2012 09-15-38.jpgDet er enkelt.
Gå ind under Hjælp og find ovenstående vejledning under tillægsmoduler.
besvaret 24 Aug, 2012 Spørgsmål af Erik Jensen (24,490 points)
Svaret på mit spørgsmål kan jeg ikke læse mig til under Hjælp - spørgsmålet er ret enkelt - kan det lade sig gøre at tilknytte et bilag (eller yderligere bilag) til en postering, der allerede er blevet bogført? (Det håber jeg!)
besvaret 28 Aug, 2012 Spørgsmål af channel6dk (2,190 points)
Det korte svar er JA, det er meget enkelt. Og hvis du gør det rigtigt under hjælp, så finder du også det anviste punkt, hvor du kan tilknytte et dokument til et bilagsnummer.
besvaret 28 Aug, 2012 Spørgsmål af Erik Jensen (24,490 points)

Hejsa

Tak for dit indlæg.

 

Du kan sagtens tilføje et bilag(billede) til en bogført postering. du kan via denne artikel se hvordan du styre dette.

Håber dette giver mening :)

 

Ellers fang mig endenlig igen

 

God dag

MVH


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Feb, 2013 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”