Kombiner betalinger til udenlandske kreditorer

0
Der findes en udemærket funktion ved eksport af betalinger til banken, så man kan samle betalinger til en given kreditor, når der er tale om samme betalingsdato.
Denne funktion virker dog ikke når der er tale om udenlandske kreditorer, hvilket for os er en stor ulempe. Det betyder nemlig at vi bliver nødt til  manuelt at samle betalinger for at undgå at betale unødigt mange gebyrer for overførsler til udenlandske banker.
Jeg ved ikke lige hvorfor funktionen kun virker til danske kreditorer, men det ville være skønt, hvis det også kom til at fungere med udenlandske betalinger.
Håber det kan fikses.   

Venlig hilsen,

Thomas Schnoor Nielsen
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Thomas

 

Tak for dit indlæg

 

Jeg har lige testet dette, og du kan sagtens lave betalinger til udlandske kreditore. Du skal dog have oprettet denne kreditor med iban og swift nummer på. Du kan via denne artikel se hvordan man oprettet en kreditor sådan: Herefter skal du lave en kreditor betaling dette  kan du se her hvordan du gør. 

 

Hvis dette ikke giver mening fang mig endelig igen :)

God dag

MVH

 

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)

Hej Peter,

Tak for dit svar, men det var nu ikke helt det jeg var ude efter.

Jeg har ingen problemer med at eksportere udenlandske betalinger, men derimod at samle udenlandske betalinger til samme kreditor. Når man eksporterer betalinger til indenlandske kreditorer er der en lille checkbox der hedder

Kombinér betalinger med samme dato og kreditor:

Dette fungerer fint med indenlandske betalinger men virker ikke når man eksporterer betalinger til udenlandske kreditorer. Uanset om man mærker den af eller ej, så kombineres betalingerne ikke.

Jeg tænker at i og med at funktionen er der, så burde det vel også kunne lade sig gøre med udenlandske betalinger?

Håber det giver mening.

Venlig hilsen,

Thomas
 

Jeg kan desværre ikke finde et fyldestgørende svar på det spørgsmål som Thomas har stillet, vedrørende sammenlægning af betalinger til udlandet.

Udgangspunktet er, at kreditorerne selvfølgelig er oprettet korrekt. Kæden hopper ifm. selve eksporten, hvor systemet ikke kan samle udenlandske betalinger med samme betalingsdato (og selvfølgelig på samme kreditor) til én betaling. LIge præcis de udenlandske betalinger, er man jo meget interesseret i bliver samlet, da der er temmelig høje gebyrer forbundet med de overførsler.

Er det mon mig der bare ikke kan finde svaret?

Mvh Annette