Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opsamling af Rykker 3 i INKASSO

+1
Kære udviklingsafdeling
Som det er nu, så bliver den 3. rykker bogført, men den bliver ikke opsamlet i rykkermodulet. Jeg skal derfor tjekke kontoudtoget for kunderne, som har modtaget den 3. rykker. Det er nu smuttet et par gange, fordi den kræver min aktive indblanding.

LØSNING:
Det kunne være rart, om rykkermodulet kunne opsamle den 3. rykker i en pulje  fx 3 rykker/inkasso, således at jeg automatisk kan se hvilke rykker 3, som endnu ikke er betalt og derfor overdrage til inkasso efter fristens udløb.

Peder
i Spørgsmål » Andet af (130 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Peder,

Det er aldrig rart og døje med dårlige betalere.

Vi har lavet en integrationsløsning til e-conomic som hedder LeverandørService.

Med Leverandørservice kan du - selvfølgelig med debitors accept -  automatisk trække det skyldige beløb fra din(e) debitorer så du undgår rykkere og inkasso.

Løsningen kræver dog en aftale med NETS.

Hvis du vil vide mere er du altid velkommen til at sende en mail til <a href="mailto:mhp@scan-soft.com">mhp@scan-soft.com</a> eller ringe på tlf. 7025 7600.

<p>                  Med venlig hilsen</p> <p>                  Morten Holm-Pedersen</p> <p>                  <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (3.5k points)