Informizely customer feedback surveys

Nyt felt: faktura per email

0
Der kunne være et nyt felt (afkrydsning) om en kunde ønsker faktura per email eller ej.

Hvis det ikke er krydset af, bør det kunne ses i forbindelse med at man udskriver følgesedler idet, fakturaen jo så skal skrives ud på dette tidspunkt så den kan komme med i forsendelse i stedet for følgesedlen.

Det ville gøre det meget nemmere at have mange kunder, hvoraf kun nogen ønsker faktura per email. Lige nu er det praktisk talt umuligt.

-dennis
i Forslag » Andet af (1.1k points)
Vi er flere der fakturerer til de samme kunder her i firmaet, så for at undgå misforståelser om hvordan faktura skal sendes til kunden og som tjek for kunden hvordan og til hvem faktura er sendt, bør det være SYNLIGT på alle pdf-filerne (tilbud, ordre, og især FAKTURA) at det er sendt pr. email og VISE faktura-emailadressen på pdf-filen.

Derved kan det også bevises hvem det er mailet til (og blive rettet hvis kontaktperson skifter).

Ellers skal man selv sortere og tjekke hvem der skal have email eller fodpost ;-/.

pt klarer jeg det ved at skrive "pr.mail: nnn@----.dk" øverst i debitor adressefeltet, men det bliver et rodet adressefelt, for fodpostadressen skal og bør stadig være på.

1 Svar

Det kunne jeg også godt bruge, når man udskriver fakturaen skal den så automatisk emaile den ligesom det kunne være dejligt om resten automatisk blev udskrevet.
Synes det er irriterende at skulle vælge vis pdf, op i filer og vælg udskriv, vælge ok i pdf reader. Det var altså rart om den automatisk kom ud på papir eller blev sendt som email afhængig af dette afkrydsningsfelt
Forslag af (2.9k points)