Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bestillinger

0
Har netop oprettet min første bestilling og fandt hurtigt tre mulige forbedringer:

Under leveringssted kan man vælge sted ud fra debitorkartoteket: Man bør også kunne vælge i kreditorkartoteket. I det aktuelle tilfælde skulle det bestilte leveres til næste leverandør, som skal videreforarbejde varen.

I bestillingsformularen vil jeg gerne kunne se prisen pr. stk i listen over bestilte varer. Det er vigtigt at levarandøren kan se at der regnes med den aftalte pris. Hvis leverandøren ikke gør indsigelse er bestillingen juridisk gældende.

I Bestillingsformularen bør man kunne tilføje de gældende betalingsbetingelser til den pågældende leverandør. Der skal ikke stå datoer, da de først kan genereres når fakturen kommer, men det er vigtigt at der allerede ved bestillingen opnås accept af gældende betingelser. Igen ? hvis leverandøren ikke gør indsigelse er bestillingen juridisk gældende.
 
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

Hej sgs

Og tak for dine input/forslag

1. Kreditor leveringssted på bestillingen:

Det bliver næppe en løsning der kommer i e-conomic, om end jeg har fuld respekt for dit forslag, og dit behov i hverdagen, når du arbejder med lagerstyring og bestillinger. Årsagen til at vores tekniske afd. næppe gir sig i kast med at implementere denne mulighed er primært, at vi er ude i et hjørne af lagerstyring hvor det er absolut et fåtal af vores kunder, som har dette behov. Endvidere kan man dog naturligvis godt (og som du sikkert også ved) blot manuelt skrive den anden kreditors navn og adresse i feltet leveringsadresse på din bestilling, og så fremgår oplysningerne der.

2. Pris på varen på bestillingen.

Den kan man nemt sætte på bestillingen, for det handler om at man skal gå i design og layout, og ud for skabelonen Bestilling går man på ikonet Layout og dernæst klikker på kolonner. Her kan du nemlig tilvælge kolonnen f.eks. stykpris netto . Så vil de priser du indtaster i bestillingen også fremgå på bestillingen

Du kan se hvordan man generelt arbejder med kolonner i layoutet her http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/kolonner

3. Betalingsbetingelser på bestillinger:

Helt grundlæggende vil der i e-conomic layouts kun være betalingsbetingelser som vises på de bilag som er kundeorienteret som. f.eks. Tilbud (til dine kunder), Ordbekræftelser og dine Salgsfakturaer. Hvis du ønsker at der skal fremgå en Betalingsbetingelse på dine Bestillinger kan det. f.eks. løses ved at du har lavet et bilag som omhandler dine generelle handelsbetingelser og gemmer det i PDF format.

Dette bilag kan således automatisk vedhæftes din Bestillingsskabelon i Design & Layout. Du kan se hvorlledes her: <a class="postlink" href="http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/tilfoj-et-dokument-til-faktura">http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layo ... il-faktura</a> Eksemplet er vedr. Tilbud Ordre eller faktura men funktionen gælder også for Bestillinger.

Alternativt kan du gå i Bestillingsskabelonen og skrive dine forventede betalingsbetingelser direkte i layoutet i det felt som hedder tekst. På en Bestilling er det typisk element 6 på bestillingsskabelonen. Jeg har et eksempel med at skrive direkte tekst i layoutet her: <a class="postlink" href="http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/rediger-element-fast-tekst">http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layo ... fast-tekst</a>

Det er jo muligt du kender til de muligheder som jeg har foreslået. Jeg håber under alle omstændigheder at mine inputs giver mening ? Og at du kan komme videre til trods for at funktionerne ikke er helt tilstede som du ønsker.

  Lennart Schmidt Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (5.6k points)