Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Skift leverandør på bestilling

0
Idet det ikke er muligt i dag, som bekræftet af supporten, kommer her et forslag til forbedring.

Ændring af leverandør på allerede oprettet leverandørbestilling.

Såfremt bestillingen ikke er sendt, og dermed låst, skal det være muligt ligesom for ordrer, tilbud m.v. at vælge en ny leverandør/leverandørnr til bestillingen.

Såfremt bestillingen er sendt, skal det naturligvis være muligt ved kopiering til ny bestilling at ændre som i ovenstående.

Grundlæggende ønskes logikken som i ordrer/tilbud, det er det mest konsekvente.

Baggrunden for forslaget er det ekstra tastearbejde det medfører at skulle oprette en bestilling helt fra bunden, linje for linje, hvis en forkert leverandør er blevet valgt.
Dernæst er det en naturlig forbedring, idet skift-af-organisation er gennemgående i det øvrige e-conomic.
En indkøber kan <em>virkelig</em> ærge sig, hvis en 30 linjers nøje udført bestilling skal omtastes pga. forkert valgt leverandør, og så er det dyrt i arbejdstid.

<em>Som en fodnote kan nævnes, at man i dag kan ændre navnet på leverandøren, hvilket lægger op til fejl, idet leverandørnummeret *IKKE* ændres; derved kan man i en hurtig vending tro at man ændrer leverandøren på en leverandørbestilling, hvor den i oversigten og i alle øvrige henseender stadig er på den oprindelige leverandør.</em>
i Forslag » Andet af (4.7k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Joakim

Og tak for imput.

Ja, det vil naturligvis være nærliggende at man kan ændre leverandør, hvis man sidder med en igangværende bestilling (f.eks. kopieret fra en anden bestilling). Forudsætningen for at kunne ændre leverandør vil nok være, at bestillingen ikke er sendt endnu.

Ønsket er noteret hos os, og helt generelt er det planen, at der her i efteråret 2012 afsættes tid i vores tekniske afd. til at se på bl.a. lagerønsker.

  Lennart Schmidt Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (5.6k points)
Hej, tak for respons.

I forlængelse heraf kan det nævnes at muligheden for at ophæve en bestilling mhp. ændring af denne også er en oplagt feature.

Hos en leverandør danner bestillingsnummeret ofte grundlag som reference til ordren (og faktisk også batchnummer af produktionen). Så det er problematisk at slette bestillingen og lave en ny / kopiere den gamle til en ny.

Dermed: Ophæv sendt-status er måske en mulighed?
Forslag af (4.7k points)