Ny bank der kan eksporteres til (Saxo Bank)

0
Hej eConomic,

Vi er meget glade for eConomic, endnu mere end for vores bank. Derfor overvejer vi at skrifte og har fået et godt tilbud fra SaxoPrivatBank (http://www.saxoprivatbank.dk). Desværre ser det ud til, at vi ikke kan eksportere fra eConomic til vores kommende netbank (http://wiki.e-conomic.dk/bogforing/hvilke-banker-kan-eksporteres) - og så kan vores besparelse på bankskift hurtigt gå tabt i øget bogholder-timer.

Er der nogle planer om at understøtte SaxoPrivatBank?

På forhånd tak,
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Morten

Tusind tak for dit forslag - desværre må jeg sige at for nærværende er det ikke en implementering der vil finde sted.

Vi siger aldrig endegyldigt nej til relevante forslag - i det her tilfælde kan jeg dog sige at det ikke er noget der vil blive implementeret inden for en overskuelig fremtid, hvis nogensinde.

Så jeg skal beklage at denne funktionalitet ikke kommer til at fungere med din bank, men håber fortsat vil være glad for at benytte e-conomic.  

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Hej E-conomic.
Nu er dette opslag over 3 år gammelt, men vi bruger Saxo Bank, og denne er ikke i listen af banker. Er dette stadig noget i ikke ønsker at implementere?
Mvh Karina
Hej Karina
Jeg er usikker på hvorfor denne blev afvist så hårdt dengang, men det er i hvert fald en ny tid nu. :)
Jeg har talt med vores udviklere og den forventes at være ude i løbet af denne måned. Jeg giver besked så snart den er på plads her i indlægget.
Alt godt kommer til den der venter siger man vidst :)
Saxo er nu tilføjet listen over banker i e-conomic.
Super fint. Tak for det:)