Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Avanceret søgning på debitor

+1
Kunne man ikke lave det sådan at man kan søge på flere felter på debitorerne ?

Eksempelvis
- Adresse
- Telefon
- EAN-nr
- hjemmeside
- land

Jeg har flere kunder fx håndværkere som ved de har været på adressen xx men ikke lige kan huske kundenavnet eller har et telefonnummer men igen måske ikke hele kundenavnet men kun et fornavn/efternavn.

Det kan også være man har Kolding Kommune som kunde, men alt efter hvad man laver for kommunen er det forskelligt EAN-nr., konteringsnr og att. person.
Kolding kommune kan derfor være oprettet mange gange i debitorkartoteket, men hvilken en er det lige man skal bruge for at det er det rigtige EAN-nr. ?

Hvis man kunne søge på felterne Hjemmeside + Land m.fl. kunne disse bruges til andre formål som fx cpr-nr eller andre informationer man gerne vil kunne søge på men ikke findes på debitoren (og nok heller ikke kommer)

For at gøre det overskuelig for andre der ikke benytter - eller ikke så tit bruger -  disse søgekriterier kunne man lave en Avanceret søgning-knap i stil med den der allerede er i ordre-kartoteket

avanceret sogning.jpg

René Arpe It-konsulent
i Forslag » Andet af (17.3k points)

3 Svar

Helt enig i det hele. Vi mangler *desperat* bedre søgefunktioner

Det kan næsten også synes for ikke-brugervenligt at gemme søgning på fx. telefonnummer bag en Avanceret knap, men hey - enhver forbedring på dette område er kærkommen..

Jf. et par tidligere gange hvor jeg foreslog muligheden for måske 3 brugerdefinerede felter (helt alm. tekststrenge. 255 tegn eller lign på debitor) samt at angive deres titel, kunne disse også pænt involveres her.
Forslag af (4.7k points)
Jeg kan kun tilslutte mig forslagene om bedre søgemuligheder i Debitor.
Faktisk må jeg sige, at jeg finder det temmeligt kritisabelt, at der er så få
muligheder....

Vil meget gerne kunne søge på de tidligere forslåede:

Adresse, EAN og mere.

mvh
Birgitte Andresen
Forslag af (240 points)
Hej til alle jer, der ønsker en bedre søgefunktion

Vi har lavet en Business Intelligence løsning til e-conomic, her er der en række rapport muligheder mv.

Vi vil godt lave nogle søgefunktioner som supplement til de der allerede er i e-conomic.

Skriv til mig på <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a> eller ring på 2811 4220 og fortæl hvad det er som i mangler så finder vi en løsning.

Hvis i vil se BI modulet eller nogle af de andre løsninger vi har lavet eksempelvis LeverandørService så er der også mulighed for det.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)