Informizely customer feedback surveys

Frit valg af leveringssted fra debitorlisten

0
Hej Support

Jeg kunne rigtigt godt bruge muligheden for at kunne vælge et leveringssted fra debitorlisten i stedet for kun fra leveringssted under en debitor. Vores kunder kan være både selvstændige debitorer og leveringssted under en anden debitor, dvs jeg må dobbeltoprette.

Kunne man ikke fra feltet Leveringssted have en funktion: Søg i debitorer ?

Mvh
Helle B
Hoff Sko
i Forslag » Andet af (1.8k points)

4 Svar

For ikke at komplicere det for dem som blot vil se leveringssteder på kunde, kunne man snildt i toppen af listen netop placere en knap - Vis alle Vis debitors.

Det kunne være smart ja.!
Forslag af (4.7k points)
Hej begge,

Tak for forslaget.

Vil i ikke komme med et eksempel på dette, kan ikke helt se hvornår det skal være?

Eksemplet jeg tænker på, er hvis jeg f.eks. sælger noget via Føtex og så videre til slutkunden. Så skal jeg altid levere til den lokale Føtex, hvor efter der er er ny debitor fra gang til gang, der skal komme og hente det? Er det tankegangen?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg har lige rykket forslaget til et nemmere e-conomic.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen
Jeg vil godt vende tilbage til dette, der fortsat er et problem og som samtidig vil løse problemet for dem, der - som mig - har brug for at registrere CPR-numre. Feltet "CVR" kan jo snildt bruges til CPR (inkl "-" hvis ønsket, og hvis vi så kunne vælge en debitor som leveringssted, får vi samtidig løst problemet med manglende felter for fx telefonnumre på leveringssteder! Alle felter behøver jo ikke medtages, blot koblingen foretages kan man jo styre felterne via layoutet for det enkelte dokument, der genereres. På denne måde kunne man både registrere debitorer som firmaer med CVR og som privatpersoner med CPR og diverse telefonnumre. Men systemet skal så kunne håndtere, at debitoren er valgt som leveringssted, hvilket måske giver konflikter med differenciering af feltere i layoutet? (D1, D2)?

Med et par fritekstfelter under leveringssteder for registrering af CPR og telefonnumre (langt nok til 2 numre) ville det løse problemet for mig...
Mvh
Helle
Hej Helle,

Tak for din opfølgning. Husk man i forbindelse med det nye forum kan stemme på forslag. Det gør du ved at klikke på pilen op øverst i indlægget. Dette gælder også andre som synes dette er interessant.

Steffen
Hej Steffen

Vi er et ortopædisk skomageri. Borgere (kunder) får bevilling fra kommunen og vi fakturerer kommunen, som skal have oplysning om den pågældende borger (leveringssted). Samtidig skal borger betale en egenandel, dvs direkte fakturering til borger for borgers andel af beløbet.

Egentlig har vi slet ikke brug for at oprette faste leveringssteder, hvis vi kunne vælge fra debitorlisten
og hvilke felter, der skal indgå for leveringssted i layouts . (For vores vedkommende skal vi sikre, at felterne fungerer via EAN!)

Et leveringssted (slutkunde) indeholder meget få felter. Det er fx ikke muligt at registrere telefonnumre og email for et leveringssted. Ønsker man at registrere disse oplysninger, må man oprette en selvstændig debitor, som p.t. ikke kan vælges som leveringssted.

Der må være andre brancher, hvor slutkunder optræder som både direkte og indirekte kunder og/eller køber via flere kanaler. Bla hvis man sælger til det offentlige.

Mvh
HelleB.
Forslag af (1.8k points)