Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Aministrator listet med rigtige ydelser

0
Hej brugere af e-conomics

Jeg har oprettet dette indlæg fordi jeg har har haft, lidt blandede erfaringer med administratorer, som jeg ikke føler har haft helt de kvalifikationer, som de reklamerede med.

Det har betydet at jeg nu er ved 9. administrator, som forsøger sig med mit bogholderi.
Det største problem er at de ikke har leveret/kunnet finde ud af scannemodulet og afstemning af bank- og debi/kreditkonti. Nu håber jeg at jeg når i mål denne gang..

Måske var der andre med lignende erfaringer?

Dette har fået mig til at foreslå at der var en slags ydelsesliste så man kunne se hvad de på listen opførte administratorer kunne udføre, samt en feedback med måske en karakterskala. Lidt som man kender far QXL, ebay m.fl. Det får jo folk til at yde deres bedste..

På denne video kan man se hvordan administratorer opføre sig på listen, som vi andre så skal vælge ud fra.
Eneste krav er at man skal være momsregistreret og have virksomshedskode som revisor eller som bogholder.
 <a class="postlink" href="http://wiki.e-conomic.dk/administratorer/ydelser">http://wiki.e-conomic.dk/administratorer/ydelser</a>
i Forslag » Andet af (690 points)

1 Svar

Hej Michael,

Tak for dit forslag. Det er super relevant.

Vi oplever selv en gang i mellem, at brugere har haft en oplevelse af, at den administrator som de har kontaktet som har sagt de har kunnet flere ydelser i e-conomic, ikke har levet op til deres forventninger. Et problem for alle parter. Kunden får ikke den service han forventer. Administratoren får en dårlig oplevelse med en kunde. Både kunden og administratoren hiver fat i e-conomic, som bliver fanget mellem 2 oplevelser. En rigtig æv oplevelse for flere!  

Hvad gør vi så når vi får sådanne oplevelser? Vi hører kundens side af historien, og finder ud af hvad problemstillingen er. Her efter kan vi hive fat i administratoren og høre deres side af historien og finde ud af hvad der er sket i dette tilfælde. Vi hører om det er en fejl de f.eks. står til at tilbyde lagerstyring som ydelse. Der er som regel rigtig gode forklaringer fra begge parter, og det kan være svært at finde ud af hvem der har ret - spørgsmålet er om der overhovedet er nogen der har ret.

Der er flere firmaer der tilbyder programmer, der laver certificeringer i deres programmer. Den model er vi ikke fan af, og ikke noget vi ønsker.

Når det så er sagt. Så er det noget vi kigger på. Vi arbejder i øjeblikket på at gøre det muligt at rate vores administratorer, og skrive kommentarer. Da vi ingen erfaring har hermed, er det svært og sige hvad det vil munde ud i - andet end: vi må vente og se.

Jeg fik lige et screenshot fra en af vores web-udviklere med hvordan det vil se ud når man rater en app. Rating af administratorer vil komme efterfølgende. Hvornår præcist, vides endnu ikke.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)