forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Iphone app - Crasher efter login

0
Hejsa,

Vi har lige aktiveret indscanningsmodulet. Når vi logger på iPhone Appen så synkroniserer den. Men når den når omkring 90% så crasher appen og man kan starte forfra. Ergo appen er ubrugelig. Har i en hurtig løsning?
spurgt 12 Apr, 2012 i Forslag » e-conomic generelt af runemai (230 points)

2 Svar

Helt enig,

Tjek denne tråd - http://forum.e-conomic.dk/andet/iphone-app-grrrrrr-t803.html og hvis du vil teste den nye så tag fat i Jes, <a href="mailto:jbj@e-conomic.com">jbj@e-conomic.com</a>.

Alternativt går der en 4-6 uger før der er released i App store

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Apr, 2012 Forslag af kimsneummadsen (24,020 points)
Hej Alle,

Jeg vil blot minde om, at man skal benytte appen med det blå ikon fra Itunes Store. Den med det røde ikon, er vores gamle app, og der vil man opleve problemer.

Så hent den nye app med det BLÅ ikon og så burde man være flyvende! - du kan læse mere om den nye app her: Den med det blå ikon - http://itunes.apple.com/us/app/e-conomic-mobile/id513303157?ls=1&mt=8

Med venlig hilsen

Hasse

 

Hasse Lauridsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 26 Jul, 2012 Forslag af Hasse Lauridsen (1,600 points)
i gang× 5
løst× 102
besvaret× 220
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.