Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SMS ved afsendelse af Faktura

0
Jeg har en del kunder der ikke åbner deres e-mail hver dag! For mig kunne det være fantastisk hvis e-conomic kunne sende en SMS når jeg sender fakturaen afsted. Hvis der samtidig kunne stå varemængden også ville det være endnu mere fantastisk.

Jeg holder selv øje med hvornår mine kunder har behov for levering, og levere oftest uden forudgående kundekontakt, derfor er det vigtigt at jeg fortæller dem hvornår og hvormeget jeg har leveret. Jeg opretter fakturaen ved levering hos kunde via Mobil App, og fakturaen fungere som Følgeseddel, men en del af mine kunder, bliver jeg stadig nød til at sende en SMS.

Dette er en funktion jeg gerne betaler ekstra for.
i Forslag » Andet af (210 points)

1 Svar

Hej Carsten

Vi mener nok, at vi kan lave en løsning hvor du kan sende en sms til dine kunder og fortælle, at der er en faktura klar.

Vi har idag et modul til e-conomic som hedder e-mailadministration - her vælger man selv sin e-mailadresse som afsender - og hertil vil vi kunne lave en sms funktion.

Vi vil lave en seperat fane, hvor man selv kan definerer den tekst som skal emd sms´en.

Der vil være mulighed for at sende flere fakturaer/sms´er på engang.

Med hensyn til mobilnummeret skal det så være det nummer som er anført på debitoren, alternativt har vi et debitorkartotek med mobilnummer men det betyder man skal vedligeholde numrene to stedet - er dog en mulighed.

Med hensyn til priser havde vi forestillet os kr. 0,50 per sms og her sætter man et forventet beløb ind på en konto som man så trækker fra.

Der kunne også være en form for kartotek, hvor man kan se forbruger eksempelvis 6 måneder tilbage.

Der kunne også være mulighed for at se hvor mange sms´er men har sendt per kunde.

Hvordan lyder det?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)