forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Genvejstaster ved fakturering

0
Jeg synes, at man bruger musen alt for meget (også ...)ved fakturering og vil jeg foreslå, at der bliver oprettet genvejstaster her.

F.eks.:   
Når der skal oprettes en faktura (eller ordre mm) Ctrl+F

hvorefter man kommer til fakturaoprettelsessiden og så
 
Opret fakturalinie = Ctrl+O
Vis Faktura = Ctrl+V
Bogfør faktura = Ctrl+B

mvh
Birgitte
spurgt 27 Mar, 2012 i Forslag » e-conomic generelt af Birgitte (240 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

3 Svar

Hej Birgitte,

Jf. vores genvejstaster så - http://wiki.e-conomic.dk/generelt/genvejstasterkan du faktisk klikke på N eller Insert for at oprette en ny linje, og på den måde indtaste en vare på en faktura.

Er du i debitoroversigten vil du kunne klikke på G, for at finde den kunde du skal lave fakturaen til - måske dette også kunne være en fordel? Her vil du så klikke en enkelt gang på TAB, og så vil du komme til det første symbol ude i højre side, og du vil nu kunne vælge om du vil lave tilbud/ordre/faktura.

Det vil du også kunne gøre i fakturerings billedet. Hvis du sortere efter linje nr., vil du kunne klikke G og gå til linjen med et givent nummer, og klikke R for at redigere linjen.

Så er der mulighederne med Vis Faktura og Bogfør faktura, det kan jeg ikke klare. Når nu de andre bare hedder bogstaver uden Ctrl. Skulle disse så også hedde dette? Og hvor vigtige er de?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Mar, 2012 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen

Tak for dit svar, men:
Den med N er god, så kommer jeg til starten af faktureringen.

Men G virker vist ikke efter hensigten. Søgebilledet kommer frem. Og hvis jeg søger på min kunde ved navn (Tolderen f.eks) ryger jeg frem til T i min liste og hele listen bliver vist. Altså alle de kunder, der begynder med T.

Jeg ville egentlig også helst søge på kundenr. - det virker slet ikke.

Dette svar fra dig:
 
Det vil du også kunne gøre i fakturerings billedet. Hvis du sortere efter linje nr., vil du kunne klikke G og gå til linjen med et givent nummer, og klikke R for at redigere linjen

forstår jeg ikke ...

Det med Ctrl ifm. et bogstav, var også bare et forslag. Hvis jeg kan nøjes med at skrive et bogstav, nøjes jeg gerne med det. Men hvis jeg har skrevet en faktureringslinie, bliver curseren stående i et nyt felt (varenr) - og der kan jeg jo ikke bare skrive et bogstav, der skal lede til en fakturering...

Ja, jeg mener, det er vigtigt med en genvejstast til Bogfør faktura. Det er vel nok en, man meget ofte skal bruge ift. fakturering   - og der er måske også en del, der lige vil se fakturaen, før der bogføres

mvh
Birgitte
besvaret 27 Mar, 2012 Forslag af Birgitte (240 points)
Du har dine overskrifter på dine lister på den blå bjælke. F.eks. debitornummer, navn, mv.. Når man trykker på en af navnene vil den blive sorteret efter det. Når man så trykket på G vil den søge på den kolonne du sortere efter, og nu vil du så kunne skrive debitornummeret hvis det er det du søger og sortere på.

Du vil kunne bruge pil ned/op, for at finde det på listen, hvis ikke den finder det præcist, hvilket den som udgangspunkt gør.

Giver det mening nu?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Mar, 2012 Forslag af Steffen E (151,510 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”