PDF dokument preview

0
Når man f.eks. arbejder på en faktura, ordre eller tilbud og taster Vis faktura (eller hvad for et dokument den er) så åbner e-conomic dokumentet i en pdf popup. Dokumentet, hvis den er A4, vises i 41% størrelsesforhold, hvilket på en store LCD skærm er alt for lille til at læse korrektur på.

Jeg går ud fra, at pdf applikationen får kommandoen om at spawn et vindue med dokuementet i 41% størrelse fra e-conomic?

Kun man af hensyn til de brugere, der ikke orker for hver pdf popup at skulle resize og zoom dokumentet således at den lan læses, arrangere tingene således, at brugeren selv kan indstille #default størrelse og vindueplacering på pdf dokument popupet? Ellers kun man sætte den til at genanvende de sidste brugerjusteret indstillinger for pdf dokumentet, sidst gang man gjort eksersitsen?

På samme måde med arkiv og ubehandlet- kunne jeg personeligt tænke mig at pdf previewvinduet (med de mange små bilagikoner) åbnes som en slags sidebar overlay som jeg vil placere til venstre på min skærm, justeret til dokumentets 1:1 bredde (hvilket er ret smal, men med viduehøjde til hele skærmen, således at jeg kan overskue flere bilag ad gangen - denne justering skal jeg lave hver gang jeg flytter fra den ene arkivfoler til den anden, eller hver gang jeg taster udfør. Kan processen ikke lettes af e-conomic?
tak / Adrian
i Forslag » Andet af (590 points)

3 Svar

Hej,

Hvilken browser og PDF viser bruger du?

Jeg har på den ene eller den anden måde, præsteret at ændre hvordan det bliver vist i FireFox og IE. Her vises den altid i fuld skærm, med en zoom på 204%. Problemet er så jeg ikke kan huske, hvordan jeg har fået den til at gøre det  Jeg går lige i tænkeboks, måske vi er så heldige der er andre der har et bud på dette?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hi Steffan - Jeg kender godt den slags problem! I mit arbejde anvender jeg så mange IT applikationer, også i forskellige kombinationer, at der kan gå nogle uger imellem at jeg løber ind i samme problem - på hvilket tidspunkt jeg oftest har glemt hvordan jeg løst det sidst gang. Lad os håbe at der er nogen her, der løst dette problem i går og kan give os løsningen!

tak / Adrian
Forslag af (590 points)
Hej,

Jeg tror jeg kom lidt af vejen. Hvis man bruger ADOBE READER, og går under rediger og indstillinger. Så vil du kunne få nedenstående pop-up frem. Hvis du går under menupunktet, kan man vælge hvor meget den skal have i ZOOM. Der kan du så definere det du gerne vil.

Det var halvvejs, hvis det altså lykkedes. Så mangler vi at få den vist i stor.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)