Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontoudtog - et forslag til forbedringer

0
Hej

Vil det være muligt at få en kolonne, der indeholder type på Debitor- og Kreditorkontoudtog.

Et kontoudtog indeholder ofte både fakturaer, betalinger og kreditnotaer.

Imidlertid kan man ikke skelne mellem disse medmindre man specificerer typen i selve bogføringsteksten. Alt optræder umiddelbart som fakturaer på kontoudtogene.

Jeg uddyber gerne, hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål.

Mvh
Chris
i Forslag » Andet af (160 points)

3 Svar

Det er vi også interesserede i.
Forslag af (4.7k points)
Hej,

Jeg synes det givet meget god mening. Lidt forbeholden er jeg dog, ud for hvordan den skal skrive disse typer på udtogene.

Skal den tage udgangspunkt i det man selv har indtastet? Altså snakker vi salg under faktura vil det være faktura og kreditnota og under bogføring typerne manuel debitorfaktura og debitorindbetaling. Jeg ved ikke om det er de typer der skal på? Problemet her vil dog være, at man kan bogføre en kreditnota som en manuel debitorfaktura og en udbetaling af en kreditnota som en debitorindbetaling. Hvad kan man gøre i sådanne tilfælde?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen

1. En faktura bogført under faktura-fanen skal angives som en FAKTURA (logisk nok  )
2. En kreditnota bogført under faktura-fanen skal angives som en KREDITONOTA
3. En faktura bogført som manuel debitorfaktura skal angives som en FAKTURA (som i 1)
4. En kreditnota bogført som manuel debitorfaktura skal angives som en KREDITNOTA (som i 2)
5. En debitorindbetaling skal angives som en INDBETALING.
6. En udbetaling af en kreditnota vil man vel angive som en UDBETALING.

Jeg er med på at typerne påvirkes af hvor og hvordan man bogfører. Men det kan vel klares med nogle retningslinjer/regler.

Hvis fx. man udbetaler en kreditornota til en kunde bør man bogføre denne som en debitorindbetaling med modsat fortegn. Hvis ikke optræder den naturligvis forkert type.

Det er mit forslag - giver det mening?

Mvh
Chris
Forslag af (160 points)