Prioritering - hvordan og hvorledes?

0
er det kun mig som har lidt svært ved at se en logik i prioriteringen af forbedringer på e-conomic??

Var det måske en ide at lave en stemme mulighed, så vi kan stemme med 1-10 på prioritering af forbedringer?

Og ja! her tænker jeg også på de mange forslag som er blevet fejet under gulvtæppet med en henvisning til at det ikke er med i e-conomics planer, og så får det lille grønne opgave løst mærke.. og det hver gang nogen foreslår det samme eller undre sig over at det ikke kan lade sig gøre i e-conomic..

Tør e-conomic at bruge sådan en mulighed for at lære hvad jeres kunder ønsker sig??
lukket
i Forslag » Andet af (470 points)
status opdateret af

6 Svar

 
Bedste svar

Hej alle

 

Så er det nye forum lanceret og det indeholder nu afstemningsmulighed.

Dvs. at i nu har mulighed for at stemme på et forslag for på den måde at fremhæve dette som værende et ønske i gerne vil have vores fokus skal rettes imod.

 

Dermed er det stadigvæk ingen garanti for at det pågældende forslag bliver implementeret, men det giver os nogle bedre muligheder i forbindelse med prioriteringen af forslag og i hvilken retning vores ressourcer skal fokuseres.

Håber i tager godt imod det nye forum - vi ser frem til at besvare jeres indlæg. smiley


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
valgt som bedste svar af
Jammen tillykke med det nye forum...

nu har vi så en stemme mulighed... jo jo....

Men hvordan har i tænkt jer at løse følgende problemer?

1. Der er stort set ingen der læser forum indlæg så der er ingen forslag der selv over flere år for andet end nogle ganske få stemmer som slet ikke står mål med brugbarheden for de mange tusinde kunder i siger i har?

2. hvordan vil i gøre det overskueligt for folk at finde frem til de forslag emner der er. Jeres nye forum er noget af det ringeste jeg nogensinde har set iforhold til overskuelighed.

Åbenhed er en rigtig god ting, og bruger indvolvering kan hvis det håndteres rigtig give meget goodwell, men når kunderne føler alt bliver afvist så får man badwell og så skulle i måske hellere lade være.
Se bare det gamle forum hvor mange sure folk der skriver, på det nye har så valgt at fjerne meget af kritikken det er heller ikke god stil.

Med venlig hilsen

Allan
Hej Allan
At ikke alle læser og deltager skal ikke forhindre andre i at deltage. At det ikke er perfekt er ikke det samme som at det ikke tilfører værdi for kunderne og os.
Og for en god ordens skyld så migreres alle indlæg positive som negative fra det gamle forum. Hvis der er misset et lad mig vide hvilket og det fikses.
Afstemning er en rigtig god idé.
Dropbox gør det godt og simpelt, hvis der er brug for inspiration.
De giver hver user 9 votes pr. måned (hvis man har brugt dem i den sidste), og den model virker meget fint.

<a class="postlink" href="http://www.dropbox.com/votebox">www.dropbox.com/votebox</a>
Forslag af (4.7k points)
Hej begge,

Tak for kommentarerne og rådene

Vedr. fluebenene så har jeg bedt mit online team om at få dem fjernet fra dette forum. Det skal og høre ikke til her. På den lidt længere bane skal vi evt. have tilføjet flere symboler, som f.eks.: flere der skal støtte, overvejes, afvist, ikke lade sig gørligt etc.. Indtil videre vil det dog være at fjerne funktionen. I bagklogskabens klare lys skulle den aldrig have kommet i dette forum.

Ang. stemmesystemet kan jeg ikke være mere enig. Det giver et rigtig lækkert overblik, nemt at kommentere og lign. så det støtter jeg meget!   Vi har indtil videre prøvet at eksperimenteret lidt med dette, i forbindelse med fanebladet finans, for at finde ud af hvordan dette fungerede i praksis. Umiddelbart virker det super fint - især også med et begrænset antal stemmer, som skal indikere  at lige meget hvor meget vi gerne vil arbejde på rigtig mange ting på en gang, så er det desværre ikke muligt.

I kan se det her:
<a class="postlink" href="https://economic.uservoice.com/forums/98799-e-conomic-fanebladet-finans">https://economic.uservoice.com/forums/9 ... det-finans</a>

Konkret vil det betyde at vi har en bedre løsning på lidt længere sigt. I må meget gerne komme med forslag og lign. til dette, så tager vi den derfra

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Rigtig godt!

Det er nok en vigtig afgørelse hvorvidt man så ønsker at bruge forum i lige så stor udstrækning til forbedringsforslag; ultimativt må de alle skulle indgå i et stemmesystem, især hvis det har kommentarfunktion. Der er ikke brug for to sideløbende kanaler, medmindre disse kan kobles på en smart måde.

I øvrigt er det jo stort hvis de efter gennemførelse kan listes i en completed fane, det visualiserer det store arbejde I gør på en meget mere overskuelig måde end et forum.  
Forslag af (4.7k points)
Ja. Ideen på den lange banen er at alt vedr. programmet, skal samles et sted. Finans er indtil videre noget nyt, og indtil det er mere integreret med resten af applikationen, giver det mening at have det 2 steder.

God ide. Der skal selvfølgelig være en done funktion ved siden af hotte og nye.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
I forlængelse af Steffens indlæg så tør vi godt lade vores kunder få indflydelse på vores udvikling.
Som skrevet andetsteds modtager vi gerne forslag og implementerer ifald det falder indenfor vores formåen og egne tanker og planer.

Og ikke kun på udvikling. Vi har på vores teksttunge hjælp (e-copedia) valgt et wiki tool der muliggør at alle han tilmelde sig og oprette og rette artikler.

Og vi er har som nævnt også brugt uservoice i dele af applikationen. Vi skal lige have vendt og drejet hvordan vi skærer kage bedst for jer og bedst for os vedr. dette forums forslag til nemmere e-conomic.

Men der er noget på bedding. Tør dog ikke sige hvornår og i hvilken præcis udformning. Vi vender tilbage.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24k points)