Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-mail afsenderadresse problem

0
Hej,

Det er et problem, at når noget afsendes fra E-conomic at jeres e-mail fremgår, jeg er godt klar over at hvis man besvarer er det afsender e-mailen, men det kan modtageren ikke se når den modtages. Og vil i de fleste tilfælde ikke besvare.

Eksempel
Barkhill Foods ApS <post@e-conomic.dk>

Det skulle være brugerens e-mail eller den e-mail som er sat op i systemet.


Det er ikke længe siden jeg modtog en faktura fra et firma via e-conomic og jeg ringede fordi til dem fordi jeg umiddelbart ikke ville svare til <a href="mailto:post@e-conomic.dk">post@e-conomic.dk</a>.
i Forslag » Andet af (120 points)

2 Svar

Hej,

Tak for dit forslag - det er desværre ikke noget vi kan løse

Det har været vendt flittigt flere gange, f.eks. også i dette indlæg vedr. egen server. - http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/egen-smtp-server-stedet-for-post-conomic-t581.html Der er noget teknisk baggrund for at det ikke kan lade sig gøre, som bliver livligt diskuteret i det indlæg.

Til sidst i indlægget har vi en integrationspartner, som har lavet et bud på hvordan de mener det kan løses - måske det kunne være noget for dig?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej,

Vi har lavet en løsning hvor du selv vælger, hvilken email adresse der skal være afsender af fakturaer.

Udover det sendes en BCC til f.eks. din egen mail, så du har styr på hvem fakturaen er sendt til.

Du er velkommen til og sende en mail på <a href="mailto:mhp@scan-soft.com">mhp@scan-soft.com</a> eller ring på 7025 7600, hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Morten Holm-Pedersen

<p>                  Med venlig hilsen</p> <p>                  Morten Holm-Pedersen</p> <p>                  <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (3.5k points)