Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-mail ved fakturering

0
Hej Support
Når jeg fakturerer  og bogfører medtager E-conomic ikke den faktura e-mail adr. der er indtastet under debitoren.
Jeg er klar over at den ikke gør det når der er indsat en reference eller en  person som att:  men det er altså et problem!
Det burde være sådan at når der er indsat en faktura e-mail så har den første prioritet og indsættes i Modtager feltet!!   
Reference og Att. Personer kan så indsættes i CC
men helt udelade faktura e-mailen er ikke godt!  
Håber på en hurtig løsning af problemet!   
Ellers et rigtig godt program!


Med venlig hilsen
Finn Boysen
i Forslag » Andet af (270 points)

1 Svar

Hej Finn,

Når du er i listen for dine debitorer, altså under fanebladet faktura og opret tilbud/ordre/faktura, så hvis du klikker på debitoropsætning, så vil se en pop-up, i den pop-up kan du sætte et flueben i send altid kundens e-mail, så vil du få det du ønsker.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)