Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilbagemelding om emailfejl ved fakturaafsendelse

0
Hej i e-conomics.

Jeg ville gerne have en indikation når mails ikke når frem til modtager   Support var venlig at fortælle om udgående post funktionen, smart men meget manuelt.

Hvis jeg sender en mail fra min mail app får jeg at vide hvis der er fejl i mailadressen. I e-conomic skal jeg afvente og se om den bliver åbnet, måske i dagevis, dvs at udgående post funktionen mest er til statistisk brug - og så er det jo for sent  

Mvh
Michael Horn
i Forslag » Andet af (690 points)

3 Svar

Så vidt jeg ved (og har afprøvet) sker der i dag en lokal validering af selve adressen, altså om den overholder retningslinjerne for e-mail adresser ved ikke at indeholde ugyldige tegn eller syntaks.
Så det skulle gerne blive fanget lige med det samme.

Men hvad der ikke kan tjekkes øjeblikkeligt er om mailen når rigtigt frem, det beror nemlig på at den modtagende mailserver svarer tilbage hvis der er fejl - eller måske ikke svarer overhovedet, hvor mailen typisk forsøges gensendt op til flere gange.

Så det er meget lig den virkelige verdens brevpost, at når man smider brevet i postkassen, kender man ikke brevets skæbne før modtageren har skrevet tilbage eller brevet kommer igen med ubekendt på adressen.

Men måske efterspørger du, at systemet mere proaktivt gør opmærksom på, at der er kommet en fejlmeddelse retur, og der kan der måske være noget om det du siger!
Forslag af (4.7k points)
Kære Michael og Joakim,

Hvor dejligt når noget er super aktuelt. Vi havde i sidste uge de første indledende drøftelser af hvordan og hvordan vi skal informere mere proaktivt når fx.
<ul>En tilbud/ordre/ faktura/rykker bouncer</ul>
<ul>EAN faktura bouncer</ul>
<ul>Forfalden faktura</ul>

Listen er ikke nødvendigvis udtømmende, fyldestgørende eller lig med hvad der måtte komme. Vi har talt om at der skal komme pop-up når vi, som Joakim skriver, har modtaget besked om fejl/ikke forsøger at gensende mere.
I fald man har logget ud af e-conomic inden det er sket og man ikke logget ind inden for fx. 48 timer, så kommer der en notifikationmail til den pågældende brugers mail i e-conomic.

Kommenter modtages gerne .

@ Joakim. Spot on med hvordan systemet virker.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)
Hej

Jeg kan ikke undlade, at gøre opmærksom på vores emailløsning til e-conomic.

Det er en løsning, hvor man selv vælger afsender email adresse og dermed vil emailen køre på normal vis og fejl eller andet vil blive rapporteret som en egentlig email.

Løsningen henter og sender tilbud, ordrebekræftelse samt faktura i e-conomic og sender den med den valgte afsender adresse.

Samtidig modtager man i sit eget emailprogra en BCC.

Dette blot til orientering - flere oplysninger på <a class="postlink" href="http://economic.northadvice.dk/">http://economic.northadvice.dk/</a>

I må også gerne ringe på 2811 4220 eller mail <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a>

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)