Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføring ultimo 2012 - men skulle være 2011

0
Hej

Vi har 29 kunder som vi hjælper med bogføring via e-conomic.

Primo nyt år ? der sker det ofte at vi kommer til at bogføre ultimo 2012, hvor det selvfølgelig skulle være ultimo 2011.

Når vi husker det - så spærre vi 2. halvår samtidig med at vi åbner det nye år, men det er altså ikke altid vi husker det.

I går sad vi (igen) med to siders posteringer ultimo 2012, som skulle tilbageføres og bogføres i 2011 - heldigvis er det rimeligt enkelt i e-conomic, dvs. at kopiere og vende o.s.v. Men det tager lidt tid og de står der jo, og giver lidt flimmer når vi om et lille års tid bogfører de rigtige bilag i den periode. Det værste er selvfølgelig hvis vi ikke opdager fejlen, så bliver momsangivelse og regnskab forkert.

Min net-bank har følgende løsning på et tilsvarende problem:

Hvis jeg vil betale en regning om mere end ½ år, så ?popper? der følgende spørgsmål op:
?Betalingsdatoen er om mere end ½ år ? er datoen korrekt??

Her i e-conomic kunne det være følgende pop-up når man vil bogføre:
?Der er posteringer som er dateret om mere end ½ år, er dette korrekt??

Så slipper vi for at spærre måneder i 2. halvår.
i Forslag » Andet af (4.2k points)

1 Svar

Hej Leo,

Tak for dine indlæg med bedre feedback til brugeren. Jeg synes alle sammen er interessante, da de kan give en bedre oplevelse.

Jeg har rykket dem alle sammen til et nemmere e-conomic, som de netop vil hjælpe til.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)