forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Opdatere priser på tilbud/ordrer/fakturaer

0
Hejsa
Vi retter løbende priserne på varerne i varekartoteket og har flere standard tilbud, ordre og lign. vi benytter.
Når jeg retter priserne i varekartoteket, skal jeg så ind på hvert tilbud/ordrer/faktura og skrive et andet varenummer og rette tilbage til det rigtige igen for at få opdateret priserne.
`
Kunne man forestille sig der kunne laves en knap der lige opdaterer det hele på det aktuelle tilbud/ordre/faktura man står på og henter priserne fra varekartoteket?

Mvh
Jesper
spurgt 17 Feb, 2012 i Forslag » e-conomic generelt af jesperkjeldsen (950 points)

4 Svar

Hej Jesper,

Tak for dit ønske.

Jeg forstår behovet, men er lidt i tvivl om hvordan det skal gøres i praksis. Man kunne jo forestille sig eksempler hvor man har sendt en ordre bekræftelse til en kunde(med nogle givne priser), hvis den så bliver opdateret til en faktura, skal priserne jo ikke ændre sig, vi har bekræftet kundens køb, til en given pris - eller?

Du ser det som en opdater alle knap - skal man så have mulighed for at vælge hvilke fakturaer/tilbud/ordre det skal være eller?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Feb, 2012 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen
Jeg ser det som en funktion der er når jeg har en given ordre/tilbud/faktura åben - og altså ikke på en helt flok af ordrer/fakturaer/tilbud på en gang.
På den måde kan jeg nemlig lige præcis styre det du beskriver let


Mvh
Jesper
besvaret 20 Feb, 2012 Forslag af jesperkjeldsen (950 points)
Hej Jesper,

Ok så er jeg med. Dette giver mening i flere henseende som jeg lige kan se det, men det skal nok gennemtænkes hvordan det helt skal slå igennem.

Inden vi gør så meget herfra, er det dog super relevant at høre hvor mange der ønsker dette, så er dette et forslag i kan bruge, giv rigtig gerne jeres mening til kende   

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Feb, 2012 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Vi er på - men for vores skyld også bare på en enkelt ordre ad gangen, at man kan Opdatere priser.

Hey - det lyder som noget i samme boldgade som dette:
<a class="postlink-local" href="http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/skift-valuta-igangvaerende-ordre-tilbud-faktura-t1136.html">forbedringsforslag-til-conomic/skift-valuta-igangvaerende-ordre-tilbud-faktura-t1136.html</a>

Måske kunne løsningen være fælles, altså beslutter man at skifte valuta på ordren, skal nye priser jo alligevel hentes ind. Er valutaen den samme, opdateres priser blot.

Her er det tredje punkt så at priserne i andre valutaer skal være ud fra en kurs, men det har vi vist taget i en anden tråd  
besvaret 20 Feb, 2012 Forslag af Image (4,650 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”