Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontoplan med lønsumsafgift.

0
I standardkontoplan med lønsumsafgift findes flg. konti i forbindelse med lønsumsafgift:
 
6841 Skyldig lønsumsafgift            
 
6845 Beregnet lønsumsafgift           
 
6850 Betalt lønsumsafgift        


Hvorfor er der ikke en driftskonto for udgiften, når afgiften beregnes. Jeg har fået oplyst, at afgiften er en fradragsberettiget udgift i den skattepligtige indkomst, men ikke i beregningsgrundlaget for lønsumsafgift.

Mvh
Marianne
i Forslag » Andet af (350 points)

1 Svar

Hej Marianne,

Jeg skulle lige undersøge denne lidt nærmere, da jeg ikke selv sidder med det til daglig og laver sådanne regnskaber.

Hvad jeg har kunnet finde ud af skule den være god nok at det ikke skal med, da det er i det skattemæssige regnskab man skal tage højde for dette, og ikke er regnskabet der skal tage højde for dette. Som sagt, jeg er ikke revisor - så måske vi er så heldige der er en der kan hjælpe os lidt.

Man kan jo så selvfølgelig altid gå ind selv og oprette kontoen - http://wiki.e-conomic.dk/indstillinger/kontoplan-opret-konto.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)