Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Skift leveringsdato på leverandørbestilling

0
I stedet for at rette leveringsdato for enkelte varelinjer, ønskes at kunne ændre / forskyde disse KOLLEKTIVT - for at undgå tidsspild.

   Bestiller jeg 40 varelinjer fra Kina, og skibet bliver forsinket en uge, vil jeg gerne kunne ændre dette uden 80 klik!

Det overordnede felt for leveringsdato på en bestilling er jo som bekendt kun ved dropshipping, og kan ikke redigeres så snart bestillingen er sendt, så det er ikke det felt man skal bruge - fandt vi ud af !
i Forslag » Andet af (4.7k points)

2 Svar

Hej Joakim,

Jeg vil anbefale dig at bruge reference feltet, hvis det er en helt generel leveringsdato der er ønsket - vil det ikke kunne klare det?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen,

Ideen er at der ved opslag af en vare også vises bestillinger og forventet leveringsdato for hvornår den igen kommer på lager. Og her er det vel på linjeniveau, det gælder.

Til intern reference er Ref-felt vel brugbart - men kan det ændres efter bestillingen er sendt?
Forslag af (4.7k points)