Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afskrivning og bilagsnummer

0
Til e-conomic

Jeg skal til at lave afskrivningen for januar og inden jeg bogfører trykker jeg VIS.
Jeg kan så se, at det bilagsnr. programmet foreslår er alt for højt. Jeg går så ind på NUMMERSERIE og vil så rette det nummer under periodiseringer/afskrivning/saldoposteringer. Men det kan jeg ikke.

Jeg ringer så og snakker med Hotline og får at vide, at man ikke kan ændre det nr.

   En afskrivning er jo ikke en faktura, der SKAL ha en fortløben nr. Det er en månedlig postering, som man har bogfører og bilaget ligger normalt sammen med de andre bilag så som bank osv. Tror det er de færeste der har en decideret mappe til afskrivningsbilaget.

Nu skal jeg til at bogføre januar og mit næste bilags nr. er 38, men den tager nr. 221, så det er jeg nødt til at tage, selv om det overhovedet ikke passer ind i mit nr. system.

Tror der er flere end mig der har det problem. Jeg har efterhånden været i en del virksomheder og har aldrig oplevet, at afskrivningerne har en fast nr. serie. Selve aktivet, som man har bogført har et nr. og det næste aktiv man køber får det næste nr. osv., men selve afskrivningen er jo bare en månedlig afskrivning, som man bogfører, lige som bank m.m.

Håber det er noget I vil tænke over at ændre.

Med venlig hilsen
Tina Busch Givskov
i Forslag » Andet af (360 points)

1 Svar

Hej Tina,

Tak for dit forslag. Jeg er med på, det er lidt uhensigtsmæssig i forhold til hvad du ønsker.

Indtil videre vil vi meget gerne høre om der er andre der har samme ønske.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)