Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Delgodkendelse af posteringer i Kassekladden

0
Hvis man har posteringer i kassekladden for f.eks. 2 forskellige måneder, men kun skal godkende og bogføre den ene måned, bliver man som det er nu nød til at godkende hver enkelt postering manuelt, hvilket er ret upraktisk, hvis der ligger 100 posteringer til godkendelse/bogføring.
Når man skal bogføre kladden kan man godt vælge et datointerval. Kan det laves så man også kan delgodkende i ks.kladden meget gerne på både dato og evt. bilagsinterval.
i Forslag » Andet af (560 points)

8 Svar

Hej Michala,

En tanke - hvorfor ikke godkend alle, og så når du bogfører kun begrænse på en enkelt måned?
Vil du ikke komme i land sådan?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej igen,

Helst ikke, idet jeg ikke vil godkende en måned som jeg slet ikke har kigget på endnu.

En tanke - kan i ikke ændre det, så man kan det samme under både godkendelse og bogføring
Forslag af (560 points)
Hej

Jeg kan sagtens følge Michala tankegang. Jeg sad med samme problem i går, da jeg ville bogføre alle bilag på en bestemt dato. Hvis jeg så sorterede på dato og skulle til at godkende dem manuelt, hopper billedet tilbage til toppen og hvis datoen var i midten af intervallet, så skulle jeg scrolle ned til dato igen .....    

Det ville være godt, hvis det kunne sættes et filter på en given kolonne i kladden.   Samtidig ville det være rigtig dejligt om kolonnenavne i kladden vil blive stående, når du bladrer ned i bunden af bilagene. Det må kunne løses ligesom at fryse ruder i Excel.

M.v.h.
Kåre hos ØkoMatch
Forslag af (260 points)
Hvis I [u:2c0zvlit]læser[/u:2c0zvlit] Steffens forslag, så har han givet løsningen. Marker ALLE posterne, og når I bogfører, så afgræns på datoer (Vindue), så er problemet løst.
Forslag af (26.5k points)
Jeg tilslutter mig muligheden for at vælge periode i godkendelsen i stedet for i bogføringen.

Muligheden for at bogføre en forkert periode er for stor.


Finn
Forslag af (2.4k points)
Hej

Jeg må tilslutte mig Finns kommentarer, at vælge at afgrænse i godkendelsen. Der kan ikke bogføres på noget som ikke er godkendt. Det sikre at man har tænkt over hvad det er for poster, som ønskes bogført bagefter.

M.v.h.
Kåre hos ØkoMatch
Forslag af (260 points)
Jeg forstår ikke rigtigt argumentationerne.
Hvis man er sikker på, at man har konteret alt indenfor en given periode korrekt, så kan man da roligt godkende alt i kladden, uanset hvordan posterne er sorteret.
For det første bogfører systemet kun for den periode, som man derefter selv afgrænser til, og skulle man have glemt en kontering, så kommer der en advarsel.
Og glemmer man at afgrænse på den ønskede periode, og der ligger ukonterede posteringer, så får man også en advarsel, og kan ikke gennemføre bogføringen.
Forslag af (26.5k points)


Argumentationen består netop i, at man kun er sikker på, at alt i en given periode er korrekt, men at der i samme kladde er konteret i andre perioder, hvor man ikke er sikker på, at alt er korrekt.

Hvis man følger Steffens forslag om at godkende hele kladden og derefter bogføre den givne periode, så skal man bagefter manuelt fjerne godkendelsen fra de poster, man ikke havde godkendt, og så er man lige vidt.

En funktion, der tillader godkendelse af posteringer i en given periode, ville løse problemet.
Forslag af (140 points)