Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-mail kladde af faktura

0
Vi har et ønske om at kunne sende en PDF-faktura (som kladde) via e-mail uden at skulle gennem gem som, og så sende den fra vor alm. mailapplikation (hvortil også en e-mail adresse lige skal kopieres ind).

Så tanken er at man kan få samme dialog frem som ved bogfør faktura, blot hvor denne IKKE bogføres, men kladden i stedet fremsendes.
i Forslag » Andet af (4.7k points)

2 Svar

Hej Joakim,

Hvornår vil det være relevant at sende noget som en kladde? Er det internt i virksomheden - ex. medarbejder laver en faktura, og den skal lige forbi den projektansvarlige for at alt er som det  skal være?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen   ,

Det kunne meget vel være tilfældet som du beskriver det!
Men også fordi vi sender forsendelser til Norge, hvor pakkerne skal igennem toldsystemet.

Transportøren laver toldpapirerne, og det er at krav at der med forsendelsen eller på e-mail til transportøren følger faktura med (meget vigtigt) et påført toldpost-nummer - ellers ryger pakken tilbage i hovedet på os.


<em>Vi er nødsaget til også at bruge adressefeltet til dette toldpost-nummer, selv om det nok ikke er hensigtsmæssigt. Men alle andre der eksporterer til lande som Norge, må have samme problem.</em>

Det er vel en proformafaktura - men tilbud som cowboytrick duer ikke.
Forslag af (4.7k points)