Forskellige tekster ved e-mails fra E-conomic

0
Vi har et ønske om at man skifte mellem tekster, særligt brødtekster, i e-mails, der sendes fra e-conomic.
Eksempelvis i forbindelse med ordrebekræftelser, rykker, etc.

En umiddelbar idé er at en gemt tekst gælder kun for den aktuelle bruger.
Således at jeg kan få min signatur med på ordebekræftelser og min kollega kan få sin.

En måske mere sofistikeret idé er skabeloner, hvor der på forhånd kan gemmes skabeloner, der så kan vælges fra en dropdown-liste (ligesom i dataimport-dialogerne), hvorefter tekstfelterne så udfyldes og eventuelt kan tilrettes en enkelt gang.

Dette gør sig også gældende for rykkerarbejdet.
i Forslag » Andet af (4.7k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej,

Tak for dit forslag.

Som det er nu er teksterne bundet op på hvad man laver i programmet. Forstået på den måde at laver du ordre kan man have en fast brødtekst, samme med rykker, faktura etc..

Det jeg god høre dig sige er, at det sådan set bare er navnet på den bruger der laver det? Hvis i f.eks. går under indstillinger og brugere - står jeres navne så ud for brugeren?

For så var min umiddelbare tanke, at vi kunne gøre det muligt at lave et dynamisk felt [BrugerNavn], som så kunne blive sat ind. Det ville umiddelbart (set med utekniske øjne) være det hurtigste - og jeg så høre om det ville hjælpe dig?

Jeg er selvfølgelig også interesseret i at høre fra andre med samme ønske, og gerne også i forhold til behovet

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen,

Tak for din hurtige respons!   

Lige i vores tilfælde er der et konkret ønske om at vise hvem i virksomheden, der har sendt aktuelle e-mail.
Da ville brugen af dynamiske felter jo være ultra smart - og et godt skridt i den rigtige retning!
Ja, vi har sat alt op mht. brugere, medarbejdere og navn.

Derudover er der dog stadig et ønske om at have forskellige tekster til hhv. rykker 1, 2, 3 (men som stadig er ens fra gang til gang, og derfor overflødige at taste eller copy-paste igen og igen)
Også ved afsendelse af ordrebekræftelse eller faktura, ønsker vi i e-mailen at gøre opmærksom på forskellige forhold, eksempelvis forudbetaling, etc.

Dette er ofte bundet på medarbejderen/brugeren, altså at vort bogholderi sender én besked med en ordrebekræftelse, imens en sælger måske skriver noget andet.

Derfor var tanken om skabeloner måske en elegant og meget anvendelig måde at åbne op for det på!
Her skal det så lige bemærkes, at skabeloner så meget gerne måtte være globale og gælde for alle brugere, så vi centralt kan styre disse.


Jeg håber, at det kan bruges til noget

Når jeg sender ønsker til jer, prøver jeg at beskrive vores specifikke behov, men også at generalisere, så en eventuel ændring kan få størst mulig anvendelighed (og bliver mere aktuel for jer at se på  )
Forslag af (4.7k points)
Hej

 

Idéen i forslaget her er bestemt stadig god og giver mening, men vi må bare strække gevær og sige at det ikke er noget der kommer for nærværende. Vi ville rigtig gerne gøre hele vores mailafsendelse mere lækker og med flere muligheder, men det er en KÆMPE udfordring at lave ændringer, uden at man sætter sikkerheden om, at fakturaen kommer frem over styr.

 

Derfor strander det lidt der, mindre ændringer, som det der er foreslået her, vil dog selvfølgelig stadig give mening, men der har ikke være den store opbakning om indlægget her, og derfor tillader jeg mig venligt at afvise - for nu i hvert fald.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)