Bogføring af udvalgte kassekladder

0
Ønske om Manuel bogføring af udvalgte kassekladder ¡

Jeg har indtastet flere hundrede fakturer i kasseklase nu, og vil gerne bogføre alle kassekladder for netop en bestemt kunde, men det ser ikke ud til at være muligt ?

Hvorfor kan man ikke afklicke de kassekladder man vil bogføre, og ikke som jeg ser det at man skal bogføre en komplet kassekladde ?

Jeg ved at der i administrator version, er et faneblad som man kan afkicke ved hver post, men i dag talte jeg med en venlig supporter, som heller ikke kunne bogføre for kun 1 kunde, ved at markere disse.
Systemet ville KUN bogføre for ALT indtastet i kassekladden ?

Kan denne funktion laves ?

På forhånd tak !
Jan Henriksen
lukket
i Forslag » Andet af (190 points)
opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Jeg er helt enig, og det var også for at sige det er det bedste jeg kan klare nu og her.

Det er jo netop grunden til vi har forummet at folk kan ligge forslag ind. Dog med erkendelse af at vi er i gang med at udvikle det på en helt anden måde, så er det derfor jeg skriver som jeg gør - og siger: Det er ikke noget vi har tænkt os at lave.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej Jan,

Det er korrekt at man ikke kan vælge hvilke kunder man skal bogføre for. Det eneste filter du kan lave, er i forhold til datoen.

Det er som udgangspunkt ikke noget vi vil udvikle til fanebladet bogføring. Vi har dog allerede implementeret søgningen under finans - som vi netop er i gang med at frigive. - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/kassekladde-linjevis-registrering

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Tak for hurtig Svar Steffen

men det der filter mht dato er jo desvaerre ubrugeligt, naar man har indtastet en kaempe bunke fakturer, eller andet i kasseklade, for mange forskellige kunder

Jeg er lige gaaet i gang ( med E-conomic), og indtaster alt for 2011, saa derfor har jeg nok en lidt anden fremgangsmaade, end i daglig brug !
men alligevel, syntes nu en saadan funktion boer vaere der ! saa man har frihed mht bogfoering af forskellige kasseklader !

er det ikke noget I kunne tage op ?

mvh jan


Forslag af (190 points)