Træk af forkert valuta ved prisgrupper

0
Vi har efterhånden haft e-conomics i 3 år, men bliver ved med at have et konkret  problem som I ikke har rettet endnu. Vi vil gerne høre hvornår I kan rette det. Problemet består i: Vi har kunder der er EUR debitorer, og alle varer i vores varekartotek er oprettet med DKK samt EUR. Da kunden også har en prisgruppe aftale, så bliver alle de varer hvor kunden ikke har en prisgruppeaftale på, trukket på det rigtige varenummer med med den danske pris, ikke EUR prisen som vi ellers har oprettet. Alle de varer han køber som er i prisgruppe, bliver trukket rigtigt nok I EUR. Vi skal altså huske hver gang vi er i ordre eller faktura modulet at rette beløbet fra DKK til EUR. Det er klart at det går galt ind i mellem. I har erkendt at det er en fejl (det er måske 6 måneder siden), men det er ikke rettet endnu kan jeg forstå på support. Vi ser frem til at høre udviklerne om hvornår eller hvordan dette kan løses.
Vi ved selvfølgelig godt at problemet kan løses ved at indtaste priser på alle varenumre i prisgruppen på debitorerne, men det er ligesom ikke en holdbar fremadrettet løsning.
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Undskyld der lige gik lidt tid før jeg vendte tilbage, jeg havde simpelthen et par ting jeg lige skulle undersøge inden, for at finde ud af denne fejl.

Fejl bliver prioriteret ligesom forbedringer, og der er flere forhold der gør sig gældende - helt overordnet og generelt kan vi sige at den forbedring/fejl der rammer flest, bliver prioriteret først. Derfor kan jeg også forstå, at du er uforstående overfor en sådan bug. Problemet her er dog, at der ikke er mange der oplever det, hvorfor den stadig står på listen og derfor vil jeg også sige at det indtil videre bliver den uholdbare løsning som jeg vil anbefale dig at bruge.

ØV.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af