Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Bankafstemning

0
Hej

Vi benytter os af at postere kreditor-betalinger via Kun postering-funktionen ved oprettelse af kreditorfaktura og derved kommer der til at ligge en masse ventende betalinger når man ser oversigten (system) i bankafstemningen.

Kan det ikke blive muligt at præcisere en dato, som man gerne vil bankafstemme til? Nu er det kun muligt at vælge på månedsbasis og så er der jo en masse betalinger som ikke er aktuelle pt. og derved står der hele måneden til at være en difference (indtil alle betalinger er i banken og man har afstemt med disse).

Dette ville gøre det lettere at overskue om der virkelig er en difference eller om det blot er fremtidige betalinger der er grund til difference.

På forhånd tak,

Michael
lukket
i Forslag » Andet af (2.0k points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej MicMac, korrekt bankafstemningen ligger mdr. vis og det bliver den nok ved med, da der typisk afstemmes månedsvis med banken.

Med hensyn til bankposteringer, når i vælger kun postering så lægger den en bank bevægelse på den forfaldsdato du skriver ind i systemet. f.eks. hvis du har lagt 14 dages betaling på en kreditor, og du faktisk har løbende mdr. + 30 dage, så vil du få difference i afstemningen.

Så brug forfaldsdato som styringsværktøj, så vil bankafstemningen virke.


Jeg håber dette gav mening, og kan hjælpe

Michael

  Michael Jepsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (1.2k points)
valgt som bedste svar af