Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordre der passer på leveringsdatoen.

0
Hej.

Jeg laver mine ordrer som følgesedeler, grunden til dette er at jeg ikke kan underlevere eller overlever i jeres system. og der har jeg brug for med det jeg sælger.
Mit problem er så at jeg tit støder på et problem hvor min leverings dato ikke rigtigt passer med den dato vare bliver leveret.
Jeg ved godt den kan ænders manualt, men er der nogle mulighed for at når man trykker sendt ordrer så passer den med den dag man trykker det.

Også den dag man bogføre fakturaen så passer det med den gældende dag man bogføre.

Lidt et par fejl har jeg oplever i mine 3 dage i systemet nu.

Mvh Martin Høj
i Forslag » Andet af (310 points)

1 Svar

Hej Martin,

Tak for dit forslag.

Jeg forstår helt klart problemstillingen, og at det kunne være fint til netop din virksomhed. Jeg er dog i tvivl om hvor mange dette vil være en fordel og henholdsvis ulempe for(man har jo allerede taget stilling til det - som du skriver: man kan lave det manuelt).

Derfor vil vi meget gerne høre om der er andre med samme behov.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)