behandling af ubehandlede bilag

0
Jeg ved ikke, om jeg er ene om følgende lidt anarkistisk arbejdsmetode - men i min forretning kan der gå lang tid mellem indlæsning af bilag, således at når jeg kommer til opgaven,. jeg ofte skal pløje min vej gennem mange ubehandlede bilag, som oftest ikke ligger i kronologisk rækkefølge. Derfor har jeg i arkivet oprettede en folder for hver måneds ikke bogførte bilag, således at jeg kan parkere bilag månedsvis fra ubehandlede til disse folder - for derefter at fokusere på bilagene én måned ad gangen under bogføring m.v. Det giver mig bedre overblik og får opdatering af e-conomics ubehandlede mappe til at ske meget hurtigere. hermed bruger jeg ubehandlede som en slags inbox som normalt kun indeholder de alleresidste uploadede bilag - og derved er det nemmere at kontrollere, at dét man uploadede faktisk er landede i e-conomic.

Denne fremgangsmåde er også særlig nyttig nu hvor e-conomic giver mulighed for at anvende bilagets filnavn som notat, når man uploadeder flere bilag ad gangen - idet det nu er nemt at kontrollere at en sådan midlertidig månedsvis arkivering sker til den rigtige arkivfolder.

Det vil dog være rart, hvis man i forbindelse med arkivering af f.eks 40 bilag kunne vælge at arkivere alle (eller alle markerede?) bilag i ubehandlede folderen på én gang, frem for at skulle vælge arkivere og derefter arkivets foldernavn 40 gange. Det vil også eliminere mulighed for fejlarkivering.

Som sagde - er denne fremgangsmåde måske ikke dén, som de fleste anvender - især hvis man har tid og overblik til at postere og bogføre ens bilag hver dag - men for nogle brugere vil det måske være en hjælp!
i Forslag » Andet af (2.2k points)

4 Svar

Hej,

Tak for dit forslag.

Jeg kan se der er kommet et forslag, som (til dels) minder om dette. Jeg tænker lidt om du måske har en ide til, hvordan vi skal ændre billedet for også at det bliver godt i din situation? Jeg har prøvet at komme med et udkast til et bilelde, hvilket gør man IKKE skal være om det er noget man skal arkivere.

Se indlægget her. - http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/lettere-funktion-til-behandling-indscannede-bilag-t899.html#p4209

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg skulle måske præcisere, at mit forslag her omhandler bilag, der endnu ikke er bogført, og som derfor endnu ikke kan identificeres v.h.a. bilagsnummer/dato m.v. - altså en slags global kommando, hvorved samtlige bilag i en hvilken som helst folder kan overføres til en hvilken som helst folder.

Jo, man kunne også give mulighed for at markere bilagene hver for sig, for derefter at flytte de markerede bilag på en gang - også med mulighed for at tast markere alle

Men en løsning hvor MANGE bilag kan flyttes på en gang - til en destination - før de er blevet bogført.

Lyder måske lidt idiotisk, idet de fleste brugere måske indskanner og bogfører/posterer i ét forløb - men for de brugere ligesom mig, der selv tager sig af indskanning, men som benytter en eksterne bogholder til at postere, vil det være en stor hjælp.

tak.
Forslag af (2.2k points)
Hej igen,

Så det er når du er under fanebladet bogføring er i arkiv - og så gå ind i en af dine indscanningskategorier f.eks. december måned og skal overføre alle disse til et bestemt sted? Har jeg fanget det?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jo - det er det jeg mener!

Det begynder med ubehandlede naturligvis, idet her lander de uploadede bilage - så skulle det være muligt at flytte f.eks. 50 bilage fra ubehandlede til en arkivfolder - f.eks 2012 marts ikke bogført. På én gang.

Når man så er klar til at bogføre disse (marts), så skulle mand ind i arkivfolderet, og kunne flytte alle bilæag i folderen tilbage til ubehandlede.

Principielt, handler det om at kunne flytte alle (eller allemarkerede?) fra én folder til en anden.

Det vil være et stort hjælp - og spare tid for den bogholder jeg sætter på opgaven - hvilket også betyder mindre udgifter hertil.

mvh/Adrian
Forslag af (2.2k points)