Altid kopi af faktura til email

0
Hej
Vi kunne godt ønske os at der altid sendes en kopi af bogført faktura til en fast arkiverings mail adresse.
Hilsen Torp IT
i Forslag » Andet af (2.1k points)

3 Svar

Hej Christian,

Det kan du faktisk allerede gøre.

Hvis du klikker på fanebladet faktura og går under debitoropsætning. Her vil du i feltet: Send tilbud/ordrer/fakturaer BCC til: kunne angive din egen mail, hvor du så altid kan få en kopi, når der sendes med e-mail.

Et tillægsspørgsmål: Man kan altid genfinde disse ting inde i e-conomic i forhold til arkiveringsformål - så vil du ikke give mig et par kommentarer på dette?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen.
Tak for dit svar.
Det benytter vi også i dag, men det gælder desværre ikke hvis du bogfører en faktura uden at sende den til kundens email men i stedet for vælger at bogføre og ser/udskriver denne.
Hilsen Christian.
Forslag af (2.1k points)
Hej

Der er jo også den mulighed at bruge tillægsmodulet email administration.

Email administration giver mulighed for at sende faktura, ordre og tilbud til kunden, hvor man selv vælger afsender email adresse.

Så kan kunden også uden besvær besvare emailen direkte til dig som afsender eller for den sags skyld den afsender man har sat i modulet.

Modulet kan genfinde et hvilket som hels af disse dokumenter alene på nummeret og efterfølgende sende til kunden med BCC til egen defineret email adresse.

Hvis du har lyst kan du prøve modulet - du skal blot sende en mail til mig <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a> eller svare på denne streng.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)