forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilbageførsel af to forkerte abonnementskørsler

0
Hej!

Vi har fået bistand af en såkaldt ekspert, men det var en skidt hjælp. Der er oprettet to abonnementskørsler, men begge gik i ged.

Jeg har nu brug for at rulle tilbage til udgangspunktet, da mine slutdatoer står som 31.2.2011 og 31.12.2012, men kontingent er slet ikke blevet opkrævet endnu. Jeg har derfor brug for, at alle abonnenter bliver sat til slutdato 31.12.2010, således at jeg kan opkræve kontingent for 2011.

Kan nogen mon hjælpe?
spurgt 12 Feb, 2011 i Spørgsmål » Abonnement af flojborg (150 points)
status opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej fjorborg,

Vi snakkede sammen i telefonen igår.

Da der var var rigtig mange posteringer i din abonnementskørsel, var anbefalingen, at tilmelde sig en ny aftale hos e-conomic. Det vil simpelthen være hurtigere, at eksportere og importere jeres data i et nyt regnskab, og derefter foretage en ny abonnementskørsel.

I fremtiden vil jeg anbefale, at bogføringen kontrolleres inden der foretages nye abonnementskørsler. Derudover skal man være opmærksom på, at starts- og slutdato er den periode kørslen vedrører, og slutdatoen ikke er den sidste periode i abonnementet.


Med venlig hilsen
Morten

Med venlig hilsen

Morten Bæhrenz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Feb, 2011 Spørgsmål af Morten.Baehrenz (4,340 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”