Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opret vare som tilhøre flere varegrupper

0
Kære e-conomic forum.

Efter flere henvendelser til Jeres chat support står jeg stadig uden svar på mit spørgsmål, jeg prøver derfor gennem dette forum.

I hotel og restaurations branchen sælger vi ofte vores produkter som del af en samlet pakke (bryllupspakke, dagspakke etc.)

Her undre det mig at man ikke kan oprette en vare som konteres på forskellige varegrupper, da disse pakke indeholder flere forskellige vare hvis fordeling kunden ikke har interesse i, men som er meget vigtige for os for at kunne styre vores køkken procent og dækningsgrad på de forskellige varegrupper..


Dagspakke 09.00 til 17.00               58 stk.     Kr. 695,- (denne pris skal fordeles på forskellige varegrupper)

Plenum Lokale (lokale omk.)                                                                     
Let morgen buffet (køkken)
kaffe/ te (kaffe/te)
Juice (vand)                        
Frokost buffet (køkken)
Mødevand (vand)                                           
Kaffe/te (kaffe/te)
Kage (køkken)
                                          

Håber I kan finde en brugbar løsning på dette, da jeg kunne forestille mig at der var mange der står med samme problem.

På forhånd tak..

Jimmy Perez
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Jimmy,

Tak for dit forslag.

Imidlertid vil jeg sige det er ikke noget vi vil arbejde videre med. Netop dette ønske minder meget om det vi vil kalde styklister - som tidligere har været oppe og vende - http://forum.e-conomic.dk/tillaegsmodulet-lagerstyring/samleliste-t67.html?hilit=stykliste#p136. Hvilket vi har afvist i andre sammenhænge.

Jeg vil anbefale dig at lave de manuelle reguleringer i kassekladden til omsætningen/omkostningerne.

Evt. kan du lave en fodelingsnøgle - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/dimension-fordeling-af-udgift-og-indtaegt hvor du kan fordele omsætningen på flere forskellige afdelinger, og på den måde lave et regnskab over det - men det er det tætteste på det du ønsker, vi kan klare.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)