Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Automatisk import af PBS adviseringer

0
Hej,

Det ville være rigtig lækkert og tidsbesparende, hvis man kunne sætte systemet op til dagligt at tjekke hos Nets, om der er nye adviseringer. På den måde ville man automatisk kunne få bogført indbetalinger uden at skulle bøvle med at åbne flere forskellige systemer og flytte filer rundt.

MVH

Erik
i Forslag » Andet af (170 points)

1 Svar

Hej Erik,

Kan ikke være mere enig. I forbindelse med fanebladet finans (aka ny kassekladde) arbejder vi med at kunne hente bankfeed i i e-conomic. Om ikke nødvendigvis automatisk så i al fald kun med log-in fra e-conomic.

Dette vil være et naturligt startsted for derefter at se på andre automatismer (feeds) herunder Nets, måske paypal og andre slige betalingsfeed.

Så vi er enige men har ikke noget klart endnu. Belært af tidligere tiders lidt vel ambitiøse tidsplaner vil jeg heller ikke sige noget om hvornår. Hertil kommer at der findes ikke et bestemt bankformat,. kampen skal kæmpes bank for bank. Findes der ikke nogen 3. partsleverandører som vi kan integrer med. Tja vi har i al fald ikke fundet noget på det danske marked som er pålidelige. Øv. Men vi arbejder på sagen.

Tak for dit input.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)