forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oprettelse af flere posteringer.

0
Hej.

En feature jeg godt kunne bruge, er at kunne oprette flere posteringer på samme tid.

Grunden til dette er at jeg har mange posteringer der skal oprettes på samme dato, samme konto og modkonto, men med forskellige beløb, og med hver sit bilagsnummer.

Så måden dette kunne foregå på, kunne være at man under bogføring kunne åbne et skema, hvor man kunne skrive dato, konto og modkonto, og så ellers alle de beløb der skulle posteres, hvorefter e-conomic selv genererede bilagsnumre til de forskellige beløb.

Jeg er godt klar over at man kan indlæse et excel dokument som kan klare dette, men eftersom jeg kun har mine beløb på papir, ville det tage lige så lang tid at skrive dem ind i et excel ark, som at oprette dem enkeltvis i e-conomic.

Men lad mig endelig høre om dette kunne være en evt. fremtidig feature, da det ville være noget jeg ville benytte mig [u:1oztakve]meget[/u:1oztakve] af.


Mvh.

Jonathan Frank
spurgt 3 Nov, 2011 i Forslag » e-conomic generelt af mim (120 points)

1 Svar

Hej Jonathan,

Tak for dit forslag(og din tid på vores forum)

Jeg har svært ved at gennemskue helt præcist hvordan dette skal fungere i praksis. Lige hvordan det skal laves, og hvordan det skal fremgå. (Måske den skulle være lidt kvikkladde agtig - http://wiki.e-conomic.dk/bogforing/kvikkladde?)

Jeg har snakket med flere som har en fysisk butik, som har mange kontant salg hver dag, med hver deres bilagsnummer og beløb, de har stor glæde af netop import funktionen - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-posteringer.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 4 Nov, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”