Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Oprettelse af flere posteringer.

0
Hej.

En feature jeg godt kunne bruge, er at kunne oprette flere posteringer på samme tid.

Grunden til dette er at jeg har mange posteringer der skal oprettes på samme dato, samme konto og modkonto, men med forskellige beløb, og med hver sit bilagsnummer.

Så måden dette kunne foregå på, kunne være at man under bogføring kunne åbne et skema, hvor man kunne skrive dato, konto og modkonto, og så ellers alle de beløb der skulle posteres, hvorefter e-conomic selv genererede bilagsnumre til de forskellige beløb.

Jeg er godt klar over at man kan indlæse et excel dokument som kan klare dette, men eftersom jeg kun har mine beløb på papir, ville det tage lige så lang tid at skrive dem ind i et excel ark, som at oprette dem enkeltvis i e-conomic.

Men lad mig endelig høre om dette kunne være en evt. fremtidig feature, da det ville være noget jeg ville benytte mig [u:1oztakve]meget[/u:1oztakve] af.


Mvh.

Jonathan Frank
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Jonathan,

Tak for dit forslag(og din tid på vores forum)

Jeg har svært ved at gennemskue helt præcist hvordan dette skal fungere i praksis. Lige hvordan det skal laves, og hvordan det skal fremgå. (Måske den skulle være lidt kvikkladde agtig - http://wiki.e-conomic.dk/bogforing/kvikkladde?)

Jeg har snakket med flere som har en fysisk butik, som har mange kontant salg hver dag, med hver deres bilagsnummer og beløb, de har stor glæde af netop import funktionen - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-posteringer.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)