Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Send faktura til den rigtige e-mail

0
Jeg undrer mig over, at det ikke er Faktura-e-mail der som default er indsat som e-mail adresse ved bogføring af en faktura?

Derimod, kan kontaktpersonens e-mail figurere indtil flere gange - som værende modtager af fakturaen.

Mvh. Thauser
i Forslag » Andet af (490 points)

1 Svar

Hej Thauser,

Vi har valgt som udgangspunkt at kontaktpersonen skal overtrumfe e-mailen på debitoren. Vi er dog også opmærksomme på, at dette ikke er logisk i alle virksomheder, hvorfor vi har valgt at lave en opsætnings mulighed, til netop dette.

Hvis du går under fanebladet faktura og øverst ude i venstre side på opret tilbud/ordre/faktura, og herefter klikker på debitor opsætning. Her vil så kunne sætte et flueben i send altid til kundens e-mail. Se gerne nedenstående billede.

Kom du i land?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)