forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemning holder ikke styr på slettede posteringer?

0
Hej

Jeg skrev og ringede til supporten for at fortælle jer om en funktion i jeres system som ikke virkede. Lidt skuffende fik jeg af vide at det bare var ærgeligt, og det ville i ikke få til at virke ?

Nå men det er egentlig uvæsentlig. Men for at forklare jer hvad problemet var, og for at teste jeres supports påstande, blev jeg nød til at slette en postering i kassekladden, og oprette den igen.

Efterfølgende var jeg så nede i bankafstemning, og her opdagede jeg at hvis man slette en kladde postering (system), som allerede er blevet afstemt med en anden post (Bank), så bliver den afstemte postering slettet (System), men den modsvarende linie (bank) forbliver godkendt.

Det er da et rimelig væsentlig problem? Jeg håber at holdningen er at denne fejl skal rettes, og ikke bare ignoreres....
spurgt 27 Okt, 2011 i Forslag » e-conomic generelt af birkelund (1,200 points)

2 Svar

Hej,

Det kan jeg godt se, godkendelsen er så sket på baggrund af autoafstem eller? Bare så jeg er helt med, fordi hvis man først har godkendt noget, er jeg i tvivl om hvorfor man sletter det?

Når det så er sagt, så vil jeg meget gerne undersøge det videre. Fordi i min verden burde den heller ikke opføre sig sådan.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Okt, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej steffen

Nej, godkendelsen er sket manuelt (så vidt jeg husker).

Og med hensyn til den linie der blev slettet, så var det en postering i en kassekladde, som blev slettet og oprettet igen.
Efter den var slettet og oprettet igen, så var der i bankafstemningsmodulet en linie (eks) 500 kr i system som ikke var godkendt, og en linie i banken på 500 kr som var godkendt.

Altså jeg slettede en kassekladde linie som var godkendt, og oprettede linien igen, hvilket jo selvfølgelig giver en ny linie som ikke er godkendt. Men problemet er jo så at linien i Bank siden forblev godkendt.
besvaret 27 Okt, 2011 Forslag af birkelund (1,200 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”