Rapport til bankafstemning

+1
Den rapport man får ud er ikke særlig anvendelig.

Det kunne være rart hvis de åbne poster på henholdvis bogføring og bevægelser i banken kommer med ud på afstemningslisten, således at man kan se, at der er en difference grundet disse præsise bevæggelser eller mangel på samme.

Man kan eventuelt bruge denne rapport til at bogfører efter bagefter eller som rent dokumentation til revisionen eller en selv.
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af
Denne rapport kunne også bruges til hurtigt at fortælle ens klient hvilke bilag man mangler fra dem.

3 Svar

Hej Birgitte,

Tak for dit forslag.

Vi kigger i øjeblikket på netop denne. Hvor det vi rigtig gerne vil have med, er netop det differencen består i. Det er også det jeg læser du godt kunne tænke dig?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffan

Ja det er korrekt.

Jeg vil gerne have at, hvis der er bogført noget, som ikke er med på bankbevægelserne, så skal det angives med dato, bogføringstekst og beløb og det samme gældende for banken, hvis der er poster, som ikke er bogførte, så vil jeg have dato, tekst i banken og beløb med.

Dette vil jeg kunne bruge som bogføringsunderlag eller i bankafstemningsmappen

Dejligt at I vil kikke på det
Forslag af (230 points)
Hej igen,

Ja - så skal vi ikke aftale du høre fra mig når jeg ved nærmere?

Vi skal lige finde ud af hvordan og hvorledes. Der er også noget med den ikke altid viser hvilke posteringer der er matchet med hinanden, det er vi også i gang med at kigge på, du høre fra mig.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Som en opdatering hertil, er det sket lidt - dog ikke nok. Vi er blevet bedre til at vise differencer, men ikke alle som du nævner her.

Vi har ligeledes kigget på noget bedre MATCH'ing, og at den ikke mister sammenhængen med posteringerne, så bedre - men stadig plads til forbedringer. Det regner vi også med at kigge på, indenfor de næste par måneder.

mvh