Afdelingsregnskab

0
Afdelingsregnskabet viser ALLE afdelinger inden for søgeområdet - også de afdelinger der ikke er bogført på i den valgte periode. Med tid kan det blive en betydelig del, da det ikke er muligt at slette/inaktivere afdelinger der ikke længere bruges.

Forslag:
a. Fravalg af afdelinger der ikke har været bevægelse på i perioden
b. Valg af uendeligt antal kolonner (ved indlæsning til excel)
c.  Kolonneoverskriften indeholder både afdelingsnavn OG nummer

Håber som minimum pkt. a kan indføres.        Hilsen Pia
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

3 Svar

Jeg kan tilslutte mig ønsket om a, b, og c.

Specielt vil det lette arbejdet efterfølgende i Excel, at der exporteres til et uendeligt antal kolonner. Den nuværende løsning med opdeling i et maksimalt antal kolonnner er indført for at kunne præsentere afdelingsregnskabet pænt på skærmen. Men hvem har brug for en opdelingen i Excel?

Og jeg vil tilføje et punkt:
d. Eksporter alle kolonner med samme format. Der anvendes p.t. ét format for de første 8 kolonner, men en andet format for de resterende kolonner, når det eksporteres til Excel, f.eks. en tom linie indsat mellem afdelingsnavn og tal. Dette punkt bliver selvfølgeligt overflødigt, hvis punkt b implementeres.

Håber disse små ændringer/tilføjelser vil blive overvejet. De vil spare os for rigtig megen manuel Excel-gymnastik efterfølgende.

/Michael
Forslag af (890 points)
Hej Pia

 

tak for dit indlæg og undskyld det ekstremt sene svar.

Jeg kan følge alle dine forslag, men der det umiddelbart A jeg bedst kan tilslutte mig.

 

Begundelsen til A. det giver helt sikkert mening at man kan fravælge en afdeling på sin rapport så de ikke står og fylder og "ødelægger" synet på sin rapport.

B. Det er ikke muligt lige nu at udvide så du kan få uendelige antal afdelinger desværre.

C. Dette forslag kan der både være for og imod på. Nogle vil gerne have afdelingsnavn og nogle også nummer. Der har ikke været så stor tilslutning på denne. men jeg afventer gerne og se om der er flere.

 

God sommer :)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)
Jeg har lige en lille tilføjelse til dette meget gamle indlæg:

Som jeg forstår forslag a, så er det en mulighed for at spærre afdelinger som der efterspørges. I forbindelse med et nyere indlæg er dette kommet op igen, og vi har derfor valgt at prioritere dette.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)