Lokationsstyring- manglende info og funktionsfejl

0
Ved indtastning af en salgsordre kan man - på den enkelte ordrelinje - angive om varen skal ekspederes fra en bestemt lokation eller om det bare er ingen lokation.
Hvis man angiver en lokation og klikker OK, fremgår det ikke på ordrelinjen på skærmen om et lokationsvalg er foretaget eller ej. Hvis man klikker ordrelinjen op med blyanten ? viser systemet IKKE, at der er valgt en lokation. Det er simpelthen en funktionsfejl. Når der i dette tilfælde ikke angives nogen lokation er  lokationsstyring helt umulig at håndtere.
lukket
i Forslag » Andet af (910 points)
opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Hej John,

Så tror jeg, at jeg er med på hvad det går ud på.

Du vil gerne have vist kolonnen, og det er som du ser, desværre ikke muligt

Der er desværre ingen løsning nu og her, til at tilvælge/fravælge kolonner direkte i billedet(du kan kun gøre det på kolonnerne der bliver vist på fakturaen - http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/kolonner).

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej John,

Laver du en faktura til en debitor, klikker på opret fakturalinje, udfylder informationen om varen og indtaster lokationen, og klikker ok. Så vil du når du klikker på blyanten kunne se lokationen, det forstår jeg at du ikke kan? Er det rigtigt?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Det drejer sig om oprettelse af en salgsordre til en kunde.
Lige under varenummeret, er der en felt til indtastning af en lokation. Hvis man ønsker varen afsendt fra en specifik lokation taster man her. Hvis man ved indtastningen af en ordrelinje, taster et lokationsnummer i feltet og klikker OK - ses der ikke noget på ordrelinjen nedenfor - så kunne man tro at man har glemt at taste lokationsnummeret.
Så kan man klikke ordrelinjen med blyanten og at få detaljer op igen. Hvis man så prøver at skrive en lokation ind igen og klikker OK, fanger ordrelinjen stadig ikke lokationsnummeret. Det må være en funktionsfejl. Hvis vi forudsætter at lokationen skal kunne registreres ved ordreoprettelse, vil det være en stor hjælp at få vist lokationen på ordrelinjen, når den er klikket ned med OK.
Håber at du forstår.
Forslag af (910 points)