Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Stregkode

0
Vor virksom har brug for mulighed for  ved hjælp af stregkode aflæser at modtage ordre afgivet fra det offentlige sygehus væsen. DVS. Vi skal kunne scanne varen ind på lager aflæse ordrer via stregkode og plukke ordrer via stregkode. Vi skal endvidere have mulighed for at kunne tildele varer uden stregkode en stregkode.
i Forslag » Andet af (160 points)
Hej

Jeg står og skal have stregkode på alle mine fakturaer, og gerne med faktura nr. - Det skal bruges til når vores lager skal pakke, så de blot kan scanne stregkode med en scanner også printer vores labelprinter en fragtlabel.

E-conomic i bør kraftig overveje, muligheden for at man skal kunne sætte stregkoder op i jeres layout!

Mvh.
Frederik Madsen

5 Svar

Hej Carsten,

Stregkoder har begrænsede anvendelsesmuligheder i e-conomic. Ikke desto mindre er det muligt via en stregkodeskanner (via API) at lave opslag på fx. en fakturalinie og dermed indtaste linier.

Der er mindst to ting jeg ikke ved om dette. 1: Om dette alene dækker dit behov. 2: Jeg ved ikke af nogen der har lavet en sådan integration. Og vi har begrænset(for ikke at sige ingen)= erfaring med dette her i huset   

Du bliver nok nød til at få fat i et udviklingsghus der ved noget om integrationer vha. håndskannere.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)
Svaret vedrørende stregkode, dækker ikke mit behov, som jeg har beskrevet. Så spørgsmålet er.Hvordan vil  economic løse opgaven så vi fremover kan fortsætte med programmet.
Forslag af (160 points)
Hej Carsten Klitgaard
Jeg tillader mig, at svare på dit spørgsmål om stregkoder (har måske gjort det i en anden streng men to gange er nok bedre end en gang).

Vi har udviklet et tillægsmodul til e-conomic, der via scanning kan indlæse kunde- og vareoplysninger til ordredelen i e-conomic.

Det vil formodentlig kunne udvikles så det kan indlæse til faktura delen direkte.

Vi er indstillet på en sialog med jer, hvsi det har interessen - du er velkoemmen til enten at svare på denne streng eller ringe på 7025 7600 eller endelig sende en mail på <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a>

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Vedrørende Stregkoder

Hvordan vil economic løse opgaven så vi fremover kan fortsætte med programmet Citat Carsten Klitgaard

Vores virksomhed Bechristensen Aps har nøjagtig samme behov som Carsten Klitgaard, og kunne også godt tænke os at vide hvorvidt der er planer om stregkodeintegrering i Economic.

Det ville lette vores arbejde betydeligt da vi får flere og flere varenumre og den mauelle indsats nu er for tidskrævende, både hos vores sælgere og agenter samt i vores administration her. Vi vil derfor også være tvunget til at skifte til et andet system i den nære fremtid, hvor det er muligt at lægge ordre ind såvel fra kunder som til leverandører vha stregkoder.

Med venlig hilsen

Lisbeth
Bechristensen Aps
Forslag af (140 points)
Hej Lisbeth

Vi er i dialog med Carsten Klitgaard i relation til en stregkode løsning. Jeg vil gerne drøfte mulighederne med dig for, at lave noget i fællesskab.

Du må meget gerne kontakte mig telefonisk 2811 4220 eller per mail <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a>

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)