Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontoudtog i arkiv

0
Hej

Jeg bruger faktura - arkiv en del.

Dog savner jeg to ting.

1)
Hvorfor er kontoudtogene ikke i arkivet?
Det er blot et menupunkt mere i type
Ofte så sender jeg kontoudtog når jeg har tid - og ikke til alle, når jeg så sender, så bliver jeg nogen gange i tvivl om jeg sendte til vedkommende for en uge siden - for så skal han i stedet have en rykker.

2)
I type kunne jeg godt tænke mig muligheden for blank hvorved alle fakturaer, tilbud, rykkere (og kontoudtog) kommer frem - det vil jeg typisk bruge når jeg udsøger en bestemt kunde, hvorved jeg får alt frem på ham.

--> P.s. - hvis du læser dette, og selv synes du kan bruge det - så husk at skrive det her i tråden, e-conomic prioritere opgaver ud fra hvor mange som har et ønske. <--
i Forslag » Andet af (4.2k points)

2 Svar

Hej Leo,

Selvom opbakningen fra andre brugere desværre har været... begrænset  - skal du selvfølgelig også have nogle (noget forsinkede - beklager) ord med på vejen herfra.

Vi har set lidt på det - og for så vidt angår tilbud, ordrer og fakturaer skulle det nok kunne lade sig gøre, da disse lister er forholdsvis ens, rent kolonne-mæssigt. Rykkere (og kontoudtog) adskiller sig dog noget herfra, hvorfor det hurtigt kan blive en noget rodet sammenblanding af æbler og pærer

Jeg kan sagtens se den overordnede idé i en samlet oversigt - jeg er bare ikke sikker på, at en dum blanding af alt er løsningen. Måske, du i andre systemer har set noget tilsvarende, eller selv har nogle ideer?

Med hensyn til kontoudtog i arkiv optræder de da bestemt også - for så vidt, at disse er lavet via rykkermodulet  Rapport-kontoudtog gemmes reelt ikke, da disse reelt blot er en PDF-visning af en rapport = et øjebliksbillede, uden mulighed for rentetilskrivning m.v..

Vi påtænker dog i løbet af de kommende måneder at tage fat i rykker/kontoudtog-funktionaliteten - primært for at lave nogle mindre justeringer for at gøre det mere overskueligt - og vil i den forbindelse bestemt have dit ønske i betragtning.


Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)
Hej Christian

Du har ret - der er ikke mange som har skrevet støtteerklæringer.

Det med at udarbejde kontoudtog fra rykkermodulet - det har jeg droppet for længe siden. Årsagen er at så mister jeg muligheden for at køre normal rykkerprocedurer.
Det er derfor jeg altid sender kontoudtog fra Rapport - Debitorkontokort. Så det er forklaringen på at jeg ønsker disse kontoudtog i arkivet.

Jeg havde ikke tænkt på at det var forskellige søjler til hhv. fakturaer, rykkere m.m. - jeg ser jo kun en af udgaverne af gangen - du har nok ret i at det kan blive en lidt rodet opstilling.
Det afholder mig dog ikke fra at gentage opfordringen, idet det vil kunne give et godt overblik over historikken på kunden - og dermed være med til en beslutning om der skal hårde eller bløde midler i brug.
Forslag af (4.2k points)