Intern info vedr. forsendelse eller fakturering

0
Vi vil undgå papirdokumentation, sideløbende med E-conomic. E-conomic skal håndtere informationerne.
Undertiden knytter der sig specielle aftaler til en ordre. Enten en speciel pris eller en pakkemåde eller en speciel mærkning eller .... .
Så vidt jeg kan se, er der ikke noget felt til den type interne ínformationer i E-conomic.
Informationen skal kunne ses på pakkesedlen, og samtidig på skærmen hvis man ikke ønsker at udskrive pakkeseddel ved ekspedition af varer og ved fakturering - på skærmen. Informationen skal arkiveres sammen med de øvrige data, så man efterfølgende kan se hvordan f.eks. en pris er debiteret.
i Forslag » Andet af (910 points)

2 Svar

Hej John,

Tak for dit forslag.

Man kan oprette noter på en kunde - vil det hjælpe dig? Såfremt det ikke gør, så hører jeg gerne til hvordan vi måske kunne bruge noterne, eller andet til at få dig i mål? Oprettelse af note på kunden. - http://wiki.e-conomic.dk/generelt/noter-om-kreditorer-debitorer-og-varer

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg opfatter, at noter skal bruges mere alment om en kunde.
Situationen kan være den, at en sælger har fået en ordre, der denne ene gang skal faktureres til speciel pris. En anden situation kan være: Husk at denne leverance er den første med den nye produktmærkning, eller denne leverance skal være med batchkode 1234X, d.v.s. info udelukkende til internt brug.
Forslag af (910 points)