Projekt styring Håndværkerløsning

+1
Jeg har følgende forbedringer til jeres projekt styring:

Under sagsbeskrivelse: der sætter jeg alle info. ind vedr. opgavens omfang eks. nedtagning af skorsten osv. den beskrivelse kan medarbejderne ikke se uden jeg oprettet alle som projektleder, emn dette er farligt da de så kan rette i opgaven, alle dem som er oprettet som tidsrigistrant kan KUN se opgavens navn, men ikke hvad der skal udføres, det mener jeg er super vigtigt at de kan se ellers kan man ikke kalde det en håndværker løsning, mener jeg, kom gerne med jeres kommentarer da jeg mener det er meget relevant mvh Jesper Olsen
i Forslag » Andet af (280 points)

2 Svar

Hej Jesper,

Tak for dit forslag.

Det jeg synes jeg kan læse, er at det det ønsker er et form for arbejdskort, hvor dine medarbejdere kan få praktiske informationer om opgaven? (hvad skal laves, antal timer, adresse mv.)

Jeg kan forstå du har snakket med min kollega, om netop dette, og han anbefalede dig at prøve at bruge fanebladet dialog - hvordan virker det i praktisk?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg vil give Jesper meget ret.

Det eneste sted du kan se sagsbeskrivelsen er ved at trykke rediger ud for hver enkelt sag. Det er ikke særlig praktisk - slet ikke hvis medarbejderne ikke er projektledere.

Hos nogle virksomheder har medarbejderne slet ikke adgang til e-conomic.....

Som minimum burde man kunne skrive alle sager inkl. sagsbeskrivelser ud - det kan man heller ikke.

Det behøver ikke være specielt "fancy" - blot et slags sagsstamkort - altså et udtræk af felterne man kan se når man trykker på rediger ud for projektet

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)