Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nøgletal

0
Hej,

jeg blev opfordret af jeres kundeservice til at skrive en mail herinde, med et ønske jeg havde.

Ville det være muligt at åbne op for redigering af nøgletal, således at man selv kunne oprette nogle flere nøgletal end der er i jeres standard.

Jeg ønsker at lave en oversigt, i menuen nøgletal, som ud over jeres fine standard, måske også kunne indeholde nogle nøgletal, som overskudsgrad o.s.v. Men også med mulighed for at evt. at lave en breakeven analyse (eksempel: faste udgifter divideret med dækningsbidrag%.
Der ud over ville det for mig være en stor fordel at kunne omdøbe visse overskrifter i jeres standard.
Og selvom det er flere spørgsmål, håber jeg at det er indenfor emnet, redigering af nøgletal. Kunne man også ønske at få procentdele ud for de forskellige poster/linier. Altså omsætning = 100% Variableomkostninger = 60% af omsætningen, i den dur

Håber det er til at forstå, det ville i hvert fald være et rart værktøj at have i dette program, når man nu har alle sine regnskabstal samlet her.

Venlig hilsen
Casper Sigersted  
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Casper,

Tak for dit forslag. Det er jo super relevant når man skal drive sin virksomhed, og det er jo typisk meget forskelligt hvilke parametre man styrer virksomheden efter.

Når det så er sagt, så er vi lidt i tvivl om, om dette rent faktisk på en elegant måde kan løses i e-conomic. Vi hører ligeledes meget gerne om andre skulle have samme ønske.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)