forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Praktisk anvendelig vare beskrivelse

0
Hejsa, jeg er klar over at der kan aktiveres kolonnerne varetekst og varebeskrivelse. Tilsammen kommer disse to til at fylde hele layoutet, så en mulighed for at merge flere felter til den samme kolonne eller mulighed for flere linier i kolonne opsætningen vil hjælpe os HEELT vild.

Er pt. gået lidt istå med e-conomic da jeg forventede at jeg kunne skrive faste tekster til varer under varerteksten som ville komme med på tilbud og ordre når sælgere sammensætter disse, men det fungerer jo ikke helt at skulle sende ud i A3  Så pt. foregår det via copy paste fra et worddokument...

Mvh Lars
spurgt 21 Sep, 2011 i Forslag » e-conomic generelt af Lars Jensen (520 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

8 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Hermed opdatering. Få varenavn og varebeskrivelse i samme linje - http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/tekst-og-beskrivelse-i-samme-kolonne.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 4 Nov, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 21 Feb, 2013 af Steffen E
Hej Lars,

Ja varenavn og beskrivelsen er typisk de største felter på en faktura, da det netop er de oplysninger man gerne vil have med, og gør mest ud af at beskrive.

Du skriver at de fylder ret meget. Jeg ved ikke om du er med på at du selv kan ændre bredden på det, så det bliver tilpasset som du ønsker? Se her hvordan du arbejder med dine kolonner. - http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/kolonner

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Sep, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen

Jo, det er jeg helt klar over, men prøv at brug det i praksis på en skabelon hvor der også skal være priser, rabatter varenumre etc - det virker ikke...!
besvaret 21 Sep, 2011 Forslag af Lars Jensen (520 points)
Hej,

Der er et par andre, der er inde på et tilsvarende ønske (Steffen er manden med overblikket her).

Det har slået mig, at vi - frem for en løsning, der enten bliver hacket eller overdrevent generel - faktisk vil kunne løse dette ganske simpelt på én af følgende to måder:

1. Stil en ekstra kolonne til rådighed, som automatisk sammenstiller linjetekst + linjeskift + varebeskrivelse. Dette var min første tanke - men jeg ser det faktisk som langt mere elegant at...:

2. Muliggør via en indstilling, at man ved valg af vare på fakturalinjer ikke blot får indsat/foreslået <em>navnet</em>, men navn + linjeskift + beskrivelse. Hermed vil man så også kunne justere på den enkelte faktura. Man vil selvfølgelig ikke kunne få formatteret navn og beskrivelse særskilt - da det jo for praktiske formål samles som linjens tekst - men hvis hovedformålet er let at kunne få begge oplysninger med, såeh...


Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 21 Sep, 2011 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)
Hej Christian

Løsning nr. 2 lyder til at løse problemet og lyder ikke særlig besværlig at programmerer til ?
besvaret 22 Sep, 2011 Forslag af Lars Jensen (520 points)
Det kunne jo være som et ekstra custom kolonnefelt som kan plukke fra de faste felter, så skal der ikke rettes i noget eksisterende programmering?
besvaret 22 Sep, 2011 Forslag af Lars Jensen (520 points)
Hej

Mange tak for den ændring - jeg har omgående videresendt den gode nyhed til mine kunder, idet flere af dem har savnet denne funktion.
besvaret 4 Nov, 2011 Forslag af Leo Lund (4,190 points)
Tusind tak for denne forbedring
besvaret 5 Nov, 2011 Forslag af Lars Jensen (520 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”