Let håndtering af fragt ved brug af fragt fra 3.part

0
Hejsa,

Jeg står med en regning fra en vareleverandør. Der kommer noget importtold, som jeg får fordelt på varerne via kostpristillæg. Derved har jeg blot en skyldig told opsat som modkonto under indstillingerne for kreditorgruppen. Så langt så godt.

Fragten ville være let, hvis min leverandør havde arrangeret den, men det var meget dyrt. Derfor brugte jeg en ekstern fragtpartner, som jeg så står med en regning fra. Det vil jeg gerne have fordelt på varerne som en del af kostprisen. Det kan jeg nu kun rigtigt gøre ved at snyde lidt og bruge leverandørtillæg i % på headeren. Her regner jeg så ud hvad min fragt regning ville være i procent af fakturaen og indsætte den procentsats. Den er så sat op til en skyldig fragt konto under indstillingerne for kreditorgruppen.

Det ville være godt med kostpristillæg nr to, som man så kunne bruge til sådan noget. Eller måske lave en mulighed for at vælge ekstern fragt og en modkonto i opsætningen.

Mvh
Karsten
i Forslag » Andet af (490 points)
opdateret af

2 Svar

Hej Karsten,

Det lyder som om du har helt styr på de forskellige tillæg, og også fundet en work around. Jeg ville helt sikkert gøre som du foreskriver og snyde systemet. Vi har ingen planer om, på nuværende tidspunkt at oprette et ekstra tillægs felt.

Til interesserede har vi netop opdateret kostpris-/leverandørtillæg i vores e-copedia. - http://wiki.e-conomic.dk/lagerstyring/kostpris-leverandoertillaeg

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej
Vi er integrationspartnere og har lavet en række integrationer/programmer til e-conomic. P.t. er vi ved at indsamle informationer/ønsker til et WMS idet det passer til vores toldsystemet, der også er integreret til e-conomic.

I den forbindelse vil jeg gerne høre om tildelingen af fortoldningsomkostninger til den enkelte varers kostpris er relevant i et eksternt WMS.

På forhånd tak

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.1k points)