forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Let håndtering af fragt ved brug af fragt fra 3.part

0
Hejsa,

Jeg står med en regning fra en vareleverandør. Der kommer noget importtold, som jeg får fordelt på varerne via kostpristillæg. Derved har jeg blot en skyldig told opsat som modkonto under indstillingerne for kreditorgruppen. Så langt så godt.

Fragten ville være let, hvis min leverandør havde arrangeret den, men det var meget dyrt. Derfor brugte jeg en ekstern fragtpartner, som jeg så står med en regning fra. Det vil jeg gerne have fordelt på varerne som en del af kostprisen. Det kan jeg nu kun rigtigt gøre ved at snyde lidt og bruge leverandørtillæg i % på headeren. Her regner jeg så ud hvad min fragt regning ville være i procent af fakturaen og indsætte den procentsats. Den er så sat op til en skyldig fragt konto under indstillingerne for kreditorgruppen.

Det ville være godt med kostpristillæg nr to, som man så kunne bruge til sådan noget. Eller måske lave en mulighed for at vælge ekstern fragt og en modkonto i opsætningen.

Mvh
Karsten
spurgt 13 Sep, 2011 i Forslag » e-conomic generelt af daekke (470 points)
opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

2 Svar

Hej Karsten,

Det lyder som om du har helt styr på de forskellige tillæg, og også fundet en work around. Jeg ville helt sikkert gøre som du foreskriver og snyde systemet. Vi har ingen planer om, på nuværende tidspunkt at oprette et ekstra tillægs felt.

Til interesserede har vi netop opdateret kostpris-/leverandørtillæg i vores e-copedia. - http://wiki.e-conomic.dk/lagerstyring/kostpris-leverandoertillaeg

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 15 Sep, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej
Vi er integrationspartnere og har lavet en række integrationer/programmer til e-conomic. P.t. er vi ved at indsamle informationer/ønsker til et WMS idet det passer til vores toldsystemet, der også er integreret til e-conomic.

I den forbindelse vil jeg gerne høre om tildelingen af fortoldningsomkostninger til den enkelte varers kostpris er relevant i et eksternt WMS.

På forhånd tak

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 15 Sep, 2011 Forslag af Per Holm Pedersen (18,020 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”