Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Evt rettelse i indscannet bilag med flere poster

0
Hej e-conomic

Jeg taster kassekladde i fanebladet bogføring

der kunne  jeg godt tænke mig at man kan se alle poster på et bilag når man opretter posteringer fra scannet bilag, pga hvis man skal dele bilaget på 5 poster og så kommer til at lave en fejl, så er der langt ud for at rette det, og så tilbage igen - og så er man gået til næste bilag også selvom man ikke er færdig og der er diff på det ikke færdige bilag.

Med venlig hilsen
Solveig  Pedersen
i Forslag » Andet af (630 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Solveig,

I forbindelse med en opdatering af indscanningsmodulet, bliver det lidt bedre at fjerne/tilknytte bilag. Det vil dog stadig være tilknyttet på bilgasniveau, så det skal styres på en god måde. Så lidt bedre bliver det snart, men ikke helt i mål.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)